Ποδαρικό με... ροπαλιές!

02/01/2016 - 21:37

 

Για την ΑΕΛΚ, όπως τέλειωσε το 2015, έτσι ξεκίνησε και το 2016. Με ήττα! Ο Νίκος Καραγεωρίου δεν κατάφερε στο ντεμπούτο του να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 3-0 στο "Καυτανζόγλειο", στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής.

Οι Καλλονιάτες πλήρωσαν την πρώτη τους αμυντική αδράνεια, στο 15ο λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Πασά να βγάζει παράλληλα μπαλιά στον Βέλλιο, που με προβολή, άλλαξε πορεία στην μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ, χάνοντας ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη στο 24ο λεπτό. Η ΑΕΛΚ αδυνατούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και μόνο σε δύο περιπτώσεις, από μακρινά σουτ του Μανούσου και του Μάρκοβιτς, έφτασε η μπάλα στα χέρια του Χουάντερσον.

Η ΑΕΛΚ δέχθηκε δεύτερο γκολ στο χειρότερο σημείο της αναμέτρησης, στο 43ο λεπτό, όταν ο Κεϊτά έχασε την μπάλα, με τον Πορτουλίδη να σεντράρει από τα δεξιά και τον Κρολ να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Αρετόπουλος έδωσε το πέναλτι, με τον Βέλλιο να εκτελεί εύστοχα για το 2-0.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καλλονής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε δυο καλές στιγμές, αρχικά με τον Μανούσο (54') και εν συνεχεία με τον Μπαργκάν (64'), ο οποίος είχε περάσει ελάχιστα λεπτά πριν στο ματς. Και αφού δεν έγινε η μείωση του σκορ από πλευράς ΑΕΛΚ, ο Ηρακλής βρήκε και τρίτο γκολ σε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Βέλλιο να προσπερνά στο σπριντ τον Ούκα, πλασάροντας για το 3-0! Η ΑΕΛΚ έψαξε το γκολ της τιμής σε δύο εκτελέσεις φάουλ από τον Μπαργκάν (77') και από τον Μανούσο (82'), που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Χουάντερσον.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (56' Περόνε), Βέλλιος (78' Λουκίνας)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυροπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελλακόπουλος), Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey