Επιστροφή στις... πτήσεις με Εορδαϊκό!

16/12/2010 - 18:29

Την επιστροφή της στην κορυφή επιδιώκει η ΑΕΛΚ την Κυριακή κόντρα στον αρκετά γνώριμό της Εορδαϊκό του μέχρι πριν από λίγους μήνες τεχνικού της, Σωτήρη Αντωνίου. Στο λεκανοπέδιο, επιχειρούν τελευταία μία προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών, τονίζοντας πως δεν μπορούν να μείνουν για πολύ ακόμη στην ήττα στο παιχνίδι με την Επανομή. Καλογερόπουλος και Μήτσης, είναι τα δύο ερωτηματικά για το Μιχάλη Κασάπη, που δεν θα έχει στη διάθεσή του, το Νίκο Πετρουζέλλη.


Η εμφάνιση στην Επανομή, ήταν αρκετά ικανοποιητική και ομολογουμένως η ΑΕΛΚ, ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και γενικά χτύπησε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Η ατυχία για πολλούς, η επιπολαιότητα στο τελείωμα των φάσεων για άλλους, κόστισε ωστόσο την ήττα, παρά το ότι στο γήπεδο η ΑΕΛΚ απέδειξε πως δικαιούται να θέλει την κορυφή.


Ο Κασάπης πιστεύει πως το παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος και γι΄ αυτό στις προπονήσεις επιχειρεί να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του. Ο Εορδαϊκός από την πλευρά του, δείχνει πως είναι ομάδα που θα διεκδικήσει τις υψηλές θέσεις και σίγουρα δεν θα είναι εύκολη λεία για την Καλλονή στο «Κεντέρης».
Ο Καλογερόπουλος αλλά και ο Μήτσης, αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Δύσκολα θα προλάβει να είναι στην αποστολή ο Νίκος Πετρουζέλλης.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και διαιτητής θα είναι ο Σωσσώνης από το Σύνδεσμο Φθιώτιδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey