Τιμά τα "δικά της παιδιά"

16/12/2010 - 22:16 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2010 - 22:37

Την πρόθεσή τους να τιμήσουν το Σωτήρη Αντωνίου -σε συνεργασία με τη διοίκηση όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών- εξέφρασαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛΚ. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά, η διοίκηση και ο ίδιος ο σύνδεσμος φιλάθλων, θα τιμήσει με μετάλλια και τους Νίκο Κάλφα, Νίκο Κριτσιωτάκη και Αλέξανδρο Ριζούλη –παικτών σήμερα του Εορδαϊκού, που ήταν από τους πρωταγωνιστές των δύο τελευταίων σεζόν στην ΑΕΛΚ και επιστρέφουν την Κυριακή στο «Κεντέρης» ως αντίπαλοι.

Την πλακέτα και τα μετάλλια αναμένεται να δώουνι ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛΚ, Κώστας Παπαδόπουλος, ενδεχομένως μαζί με κάποιο μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛΚ, όπως την αναδημοσιεύουμε από το “prag-blog.pblogs.gr”. «Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων της Α.Ε.Λ. Καλλονής ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010, αμέσως πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Εορδαϊκό για τo πρωτάθλημα της Football League 2, θα γίνει απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Σωτήρη Αντωνίου ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του στην Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009 και 2009-2010, καθώς και της συμμετοχής του στην άνοδο της ομάδας μας στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ανάλογης αναγνώρισης, υπό την μορφή προσφοράς ανθοδέσμης, θα τύχουν και οι αθλητές του Εορδαϊκού Νίκος Κριτσωτάκης, Αλέξανδρος Ριζούλης και Νίκος Κάλφας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey