Παρέδωσε... πνεύμα!

17/04/2016 - 22:47

 

Στο τελευταίο της παιχνίδι στη Super League, η ΑΕΛΚ υπέστη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» με 5-0, αποχαιρετώντας μετά από τρία χρόνια τη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΛΚ βρέθηκε σε θέση άμυνας από το ξεκίνημα, περιμένοντας τον Ολυμπιακό πίσω από τη σέντρα. Μάλιστα, κάθε φορά που έβρισκε χώρο στην κόντρα ήταν επικίνδυνη, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει σε τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, πατούσε στην περιοχή του Δαύκου και ήταν θέμα χρόνου να ανοίξει το σκορ. Στο 21' ο Φοροτύνης πέτυχε το 1-0 με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ. Στο 26’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία με Φουστέρ και Ερνάνι, ενώ η ΑΕΛΚ στη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος απείλησε με τον Μανούσο στο 28', το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν το 2-0 στο 38', όταν ο Φουστέρ εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, αφήνοντας... άγαλμα τον Δαύκο.

Στην επανάληψη, ο Μανούσος επιχείρησε μια σέντρα σουτ που πέρασε ανεκμετάλλευτη, με τον Γιουκαρή να σουτάρει στη συνέχεια ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός αναζήτησε κι άλλα γκολ και στο 61' ο Κασάμι συνδυάστηκε άψογα με τον Ιντέγε, που πλάσαρε σωστά για το 3-0. Λίγα λεπτά μετά, ο Ιντέγε έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελαμπντελαουί για το 4-0 και στο 84' έγινε και το 5-0 με μια εξαιρετική έμπνευση του Νιγηριανού φορ, που πολύ πλάγια με φανταστικό σκάψιμο σχεδόν από την γραμμή του άουτ (!), έστειλε φαλτσαριστά την μπάλα στην απέναντι γωνία του Δαύκου!

Συνθέσεις 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα (72' Σιόβας), Μποτία, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι (62' Καμπιάσο), Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι (62' Ντουρμάζ), Ιντέγιε

ΑΕΛΚ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Ξύδας (65' Χατζηδημητρίου), Ούκα (65' Ευαγγελιδάκης), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκάρης, Γουερέ (83' Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey