Ανακοίνωσε Χρόνη!

21/12/2010 - 12:18

Την απόκτηση του Παναγιώτη Χρόνη ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μπαίνοντας δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Μυτιληνιός μέσος με πολλές συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική και στο Περιφερειακό, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τον Αιολικό, αλλά λίγο πριν συμπληρωθούν τέσσερις αγωνιστικές, αποχώρισε λόγω διαφωνίας του με τη διοίκηση της ομάδας. Πριν λίγες ημέρες, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ και έτσι ντύνεται για δεύτερη φορά με τα χρώματα της Καλλονής!


Ο Χρόνης είχε αγωνιστεί να σημειώσουμε με την ΑΕΛΚ στο Περιφερειακό, στην πρώτη χρονιά της ομάδας του λεκανοπεδίου στα μεγάλα σαλόνια, παίρνοντας ξανά μεταγραφή σε αυτή, στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών! Λεπτομέρειες για την οικονομική συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά και τη χρονική διάρκεια  του συμβολαίου που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει.


Η απόκτησή του σίγουρα ενισχύει σημαντικά την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη στα άκρα, ενώ από πλευράς ΑΕΛΚ, αναμένεται τις επόμενες ημέρες κίνηση και για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που εξετάζονται… 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey