Φλερτάρει ξανά με Τζέκο!

21/12/2010 - 15:55 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2010 - 16:33

Μπορεί ο Δημοσθένης Τζέκος να έφτασε και το καλοκαίρι μια ανάσα από την ΑΕΛΚ, χωρίς τελικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του μέσω δανεισμού από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο ο Μιχάλης Κασάπης δε δείχνει να έχει βγάλει τον 23χρονο επιθετικό από τα πλάνα ενίσχυσής της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportlesvos.gr, οι διοικούντες την ομάδα της Καλλονής έχουν κάνει ήδη διερευνητική κρούση στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την προοπτική να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΛΚ, ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας του Κασάπη, που φιγουράρει στην κορυφή της Football League 2.

O Βοιωτός τεχνικός της ΑΕΛΚ, δεν θέλησε να μιλήσει για μεταγραφές πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Με δεδομένο όμως ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Τζέκο από την κοινή τους θητεία στο Φωκικό πέρυσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, θεωρείται δεδομένο πως ο νεαρός επιθετικός παραμένει στα πλάνα του ως μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛΚ. Και οι πληροφορίες που έρχονται από τη Θεσσαλία, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο Δημοσθένης Τζέκος έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 4 ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Football League, όλες ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 85 αγωνιστικά λεπτά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey