Ανακοίνωσε Λίταινα, δοκιμάζει τους "μικρούς"

28/07/2016 - 11:23 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2016 - 17:45

Η όγδοη προσθήκη στο φετινό ρόστερ της ΑΕΛΚ ακούει στο όνομα Δημήτρης Λίταινας. Ο νεαρός επιθετικός, 21 ετών, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Τύρναβο είναι και επίσημα παίκτης των Καλλονιατών, ακολουθώντας το δρόμο των Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Αποστόλου, Ταΐρη, Κωστόπουλου, Φράγκου και Κέρη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ. 

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Βαζάκας και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ανεβάζουν σταδιακά στροφές και μάλιστα από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι διπλές προπονήσεις στους Λάμπου Μύλους. Σε αυτές συμμετέχουν εκτός των νεοαποκτηθέντων και ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της ΑΕΛΚ και πέρυσι, νεαροί επαγγελματίες αλλά και από την Κ20. Ο 56χρονος τεχνικός έχει διαμηνύσει σε όλους πως θα τους δώσει την ευκαιρία να τον πείσουν για την αξία τους, κερδίζοντας μια θέση στο ρόστερ της φετινής σεζόν, που θα αγωνιστεί στη Football League.

Οι νεαροί που έχουν σε ισχύ επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι οι Μαλλής, Λαμπράκης, Ευαγγελιδάκης, Γιώργου, Σοφιάνης, υπάρχει επίσης ο Χατζηδημητρίου (αποκτήθηκε πέρυσι από Εθνικό Σερρών), αλλά και οι Γκαμάγκας, Αγριμάκης, Ντάμπος που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στον Κανάρη Νενήτων και προπονούνται κανονικά με την πρώτη ομάδα αυτές τις μέρες. Παραμένει επίσης ο Ραφαήλ Γιουκαρής, αλλά και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι. Πιο ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Καραγεώργη, ο οποίος "φλερτάρει" με τον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως να αποκλείεται να επιστρέψει στην ΑΕΛΚ ως δανεικός.

Στην ομάδα της Καλλονής είναι αποφασισμένοι πάντως να προσχωρήσουν σε 4-5 ακόμα προσθήκες παικτών, που θα μπορούν να δώσουν άμεσα ποιοτικές λύσεις στην ενδεκάδα.

Κεντρική φωτογραφία | aelk.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey