Έπεισε Βαζάκα ο νεαρός Τζελίδης

10/08/2016 - 10:31 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2016 - 12:03

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Κ20, Λάζαρος Τζελίδης, κερδίζοντας στις προπονήσεις την εμπιστοσύνη του Γιώργου Βαζάκα.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αμυντικό χαφ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Εντάχθηκε στην ομάδα της Καλλονής πριν από δύο χρόνια και πραγματοποίησε εμφανίσεις τόσο με την Κ17, όσο και με την Κ20, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Ο Τζελίδης ακολούθησε έτσι το δρόμο που χάραξαν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, έχοντας προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομής.

Φέτος, στο ρόστερ της ΑΕΛΚ βρίσκονται αρκετοί τέτοιοι παίκτες, όπως οι Γιουκαρής, Μαλλής, Λαμπράκης, Ευαγγελιδάκης, ενώ ενδιαφέρον έχει να διαφανεί τι ακριβώς θα συμβεί με τους Καραγεώργη (μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα παραμεινει για να αγωνιστεί ως δανεικός στην ΑΕΛΚ), τους Κροτσίδα, Γκαμάγκα και Αγριμάκη που πέρυσι δόθηκαν δανεικοί στον Κανάρη Νενήτων, αλλά και τους Γιώργου και Σοφιάνη, που συμμετέχουν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey