Και επίσημα χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές

12/08/2016 - 12:55

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα πως τόσο η ΑΕΛΚ όσο και ο Πανθρακικός δεν θα υποστούν καμία συνέπεια λόγω της μη αδειοδότησής τους.

Οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης λόγω του ότι υπάρχει σαφής διαφορά στη θέσπιση των κριτηρίων ανάμεσα σε Super League και Football League. Έτσι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις μεταγραφές τους και μπορούν να "χτίσουν" το ρόστερ τους σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και με βάση τα όσα ισχύουν για όλους τους αντιπάλους τους. 

Αναλυτικά: "Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση (11-8-2016) έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ενέκρινε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (21/7/2016) για μην επιβολή ποινής στις ΠΑΕ Πανθρακικός και Καλλονή, που υποβιβάστηκαν από τη Super League  στη Football League και δεν αδειοδοτήθηκαν κατά τη σχετική εξέτασή τους, λόγω του γεγονότος ότι αυτές κρίθηκαν με κριτήρια διοργανώσεων UEFA, τα οποία είναι πολύ ανώτερα των ΠΑΕ της Ένωσης Β' Εθνικής Κατηγορίας, που παρέμειναν σε αυτήν για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey