Ξανά ήττα, ξανά άσφαιρη!

13/08/2016 - 00:25 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2016 - 19:12

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛΚ και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της επί κυπριακού εδάφους, αυτή τη φορά από την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Γιώργος Βαζάκας είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, για δεύτερο σερί 90λεπτο στη Μεγαλόνησο. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Καρμιώτισσα. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και δύο που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Ο λόγος για τον Ρουμαι Μπουρντουγιάν, αλλά και τον Ποζατζίδη.

Οι Κύπριοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 22ο λεπτό, όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Ουέλινγκτον όμως, που ανέλαβε την έσχατη των ποινών, νικήθηκε από τον Ταΐρη, που κράτησε προσωρινά το μηδέν. Στο 59ο λεπτό ωστόσο, η ΑΕ Λεμεσού άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σκέλη, έπειτα από σέντρα του Φορτούνα. Η καλύτερη στιγμή των Καλλονιατών στο ματς σημειώθηκε στο 40ο λεπτό, όταν ο νεοαποκτηθείς Παραΐμπα σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

ΑΕ Λεμεσού: Ρομό, Σιέλης (89' Κυριάκου Α.), Τζούνιορ (62' Λαφράνς), Αϊρόσα (46' Κυριάκου), Φορτούνα, Σοάρες, Σαβανέ (84' Μαύρου), Μπουένο (68' Σάρκι), Μέσκα (82' Ηλία), Αγκουνιάλδο (57' Νικολάου), Ουέλινγκτον (73' Πενγκουίν)

ΑΕΛΚ (Γ. Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Γιουκαρής, Αποστόλου, Γιώργου, Λίταινας (55' Αρναούτογλου), Φράγκος, Μπουρντουγιάν, Παραΐμπα (61' Κέρι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey