Μέσος και επιθετικός από Β' Εθνική!

27/12/2010 - 11:21

Στην Καλλονή, οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να βάλουν το χέρι στην τσέπη στη μεταγραφική περίοδο που ξεκινά σε λίγες ημέρες, στοχεύοντας να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους να παραμείνουν μέχρι τέλους στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, μιας και οι δυνατότητες της ομάδας του Κασάπη, αλλά και οι επιδόσεις των αντιπάλων της μέχρι σήμερα, επιτρέπουν σε όλους να κάνουν σκέψεις που ίσως στο ξεκίνημα της περιόδου φάνταζαν... τρελές!

Τα όνειρα βέβαια μπορεί να είναι τσάμπα, ωστόσο οι μεταγραφές που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της διοίκησης κοστίζουν ακριβά. Και πώς θα μπορούσε να γινόταν αλλιώς, όταν οι Καλλονιάτες κάνουν στοχευμένες κινήσεις προς παίκτες ομάδων της Β' Εθνικής, που στο παρελθόν έχουν οργώσει σε δεκάδες ματς ακόμα και τα γήπεδα της Super League.

Όπως διαρρέει από την ΠΑΕ, στο στόχαστρο της ομάδας έχουν μπει -εκτός του Δημοσθένη Τζέκου της Αναγέννησης Καρδίτσας- και δύο παίκτες, που αγωνίζονται φέτος στη Football League, ένας μέσος με ανασταλτικές κυρίως ιδιότητες που πάντως έχει την ευχέρεια να δημιουργεί παιχνίδι, αλλά και ένας επιθετικός με πλούσια εμπειρία στα μεγάλα σαλόνια και συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες (παίδων, νέων, ελπίδων).

Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζονται εξαιρετικά δύσκολες για την ΑΕΛΚ, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο, ωστόσο στην Καλλονή ποντάρουν -τουλάχιστον στην περίπτωση του μέσου- και στην εκπεφρασμένη επιθυμία του παίκτη προς τους διοικούντες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις πρώτες τους συζητήσεις. 

Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντοτε και ο Τζέκος, όπως προαναφέραμε, με τις διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες να έχουν βαλτώσει, παρά τη συγκατάθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας, λόγω μιας μικρής διαφοράς που έχει παρατηρηθεί στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, που πάντως δεν είναι ικανή να χαλάσει τη μεταγραφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey