Επαγγελματίας και ο Κροτσίδας

06/09/2016 - 11:01

Η φετινή ΑΕΛΚ μπορεί να πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές, ωστόσο δίνει την ευκαιρία και σε νεαρούς Μυτιληνιούς να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στην πρώτη ομάδα. Έτσι λοιπόν, ένας ακόμα πρώην παίκτης της Κ20, ο Πάτροκλος Κροτσίδας, κλήθηκε από τη διοίκηση να παραστεί στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 22χρονος μέσος έχει φορέσει τις φανέλες του Παλλεσβιακού, του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και του Αιολικού στη Λέσβο, ενώ πέρυσι μετακόμισε στη Χίο για λογαριασμό του Κανάρη Νενήτων, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ, ανέφερε: «Αν και 22 χρονών, υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Αυτό που μου άρεσε ωστόσο ήταν πως με πίστεψε ο προπονητής μου, ο κύριος Βαζάκας και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Ήταν σημαντικό για μένα να έχω την εμπιστοσύνη του» σημείωσε με δηλώσεις του στο kallonifc ο Πάτροκλος Κροτσίδας και συμπλήρωσε: «Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια για να μπορώ σήμερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είχα στην U20 της Καλλονής, τον προπονητή Δημήτρη Γαβαλά και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη, για την βοήθειά τους και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Εγώ από τη μεριά μου θα δουλέψω μέσα στο γήπεδο ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην Καλλονή που με εμπιστεύτηκε και με έκανε επαγγελματία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey