Ρώτησε για Κριπιντήρη...

01/01/2011 - 16:50

Στην ΑΕΛΚ βλέπουν ζεστά την υπόθεση άνοδο στη Β' Εθνική και το γεγονός πως ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης δείχνει διατεθειμένος να κάνει τουλάχιστον μια ηχηρή μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, "μπλέκει" την ομάδα της Καλλονής σε διάφορα σενάρια. Η πρόθεση των διοικούντων να φέρουν πίσω στο νησί την "αφρόκρεμα" του λεσβιακού ποδοσφαίρου ευνοεί ειδήσεις περί απόκτησης ποδοσφαιριστών όπως ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, εσχάτως όμως ανέπτυξε σενάρια περί κρούσης και προς την πλευρά του Μιχάλη Κριπιντήρη, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και στη Super League με τον Ατρόμητο.

Οι διοικούντες την ΑΕΛΚ επιχείρησαν να προσεγγίσουν μέσα στην περίοδο των εορτών την πλευρά του Μυτιληνιού μέσου, που έχει χτίσει εξαιρετική καριέρα στα γήπεδα των εθνικών μας κατηγοριών, με ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια από τότε που αποχώρησε από τη Μυτιλήνη και τον Αιολικό, έχοντας αγωνιστεί διαδοχικά σε Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Ατρόμητο και Εθνικό Αστέρα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Λεκανοπεδίου προσέγγισαν τον 29χρονο μέσο και θέλησαν να διερευνήσουν τις προθέσεις του, γνωρίζοντας ωστόσο πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου. Η κρούση από τη μεριά της ΑΕΛΚ αφορούσε όχι μόνο το ενδεχόμενο συνεργασίας από το Γενάρη, θέλοντας να πληροφορηθιύν αν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μείνει ελεύθερος τώρα από τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛΚ από το καλοκαίρι, όταν και θα διαπραγματευτεί από νέα βάση τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Κριπιντήρης απέρριψε προς το παρόν το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛΚ, τονίζοντας πως επιθυμεί να τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, θέλει να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο πριν πάρει την απόφαση να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία. Επομένως, μπορεί να μη φαίνεται στον ορίζοντα πιθανή μεταγραφή του παίκτη από το Γενάρη, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελίχθει η συγκεκριμένη υπόθεση από το καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να ανανέωνουν το ραντεβού τους με τη λήξη των φετινών πρωταθλημάτων και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey