Βρίσκει ρυθμό!

17/09/2016 - 22:47 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2016 - 12:58

Τα συνεχόμενα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΛΚ βοηθούν στο να βρει αγωνιστικό ρυθμό η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα και αυτό αποδείχθηκε και κόντρα στην Καλλιθέα, στο πέμπτο κατά σειρά καλοκαιρινό τεστ των Καλλονιατών, που επιβλήθηκαν με 1-3 μέσα στο "Ελ Πάσο". Είχε προηγηθεί και η φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0) στη Μυτιλήνη, ενώ μια βδομάδα νωρίτερα ΑΕΛΚ και Καλλιθέα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (3-3).

Παρά την κούραση, η ΑΕΛΚ ήταν ανώτερη από την Καλλιθέα και αναμφίβολα με την εμφάνισή της άφησε υποσχέσεις για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Football League. Κι αυτό γιατί η εμφατική νίκη στο "Ελ Πάσο" ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού η Καλλιθέα προηγήθηκε με τον Τσίπρα στο 42ο λεπτό. ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αποστόλου. Την μέτρια εμφάνιση του πρώτου μέρους, διαδέχθηκε η απόλυτη κυριαρχία στο δεύτερο και δεν θα ήταν υπερβολή αν η ΑΕΛΚ είχε πετύχει περισσότερα γκολ. 

Ο Κέρι με σουτ στο 46ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1, με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας το ριμπάουντ από προσπάθεια του Μπουρντουγιάν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Φράγκος με σουτ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛΚ, σκοράροντας εις βάρος της πρώην ομάδας του, ενώ το 1-3 πέτυχε ο Στεφάνοβιτς (75'), που ωστόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το Γενάρη.

Αναμφίβολα, ο Γιώργος Βαζάκας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και το ζητούμενο πλέον είναι να δείξει η ΑΕΛΚ ανάλογο πρόσωπο και στα επίσημα ματς.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουχτάρης, Πάττας, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής, Τσίπρας. Έπαιξαν και οι: Τοπάλι, Τσώνης, Συριόπουλος, Κατσικογιάννης, Τουρούκης, Ηλιάδης, Κουιρουκίδης, Κόττας, Γουόρντεν, Κρεββατάς

ΑΕΛΚ (Γ. Βαζάκας): Ταΐρης (46' Μανιάτης), Ζουλιώτης (81' Ευαγγελιδάκης), Ρεπετσάς (46' Σάββας), Τζελίδης, Ποζατζίδης (65' Αρναούτογλου), Αποστόλου, Γιώργου (70' Γιουκαρής), Φράγκος (78' Σοφιάνης), Κέρι (65' Χιντασέλι), Παραΐμπα (46' Στεφάνοβιτς), Μπουρντουγιάν (50' Λαμπράκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey