Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Μπενίσκο;

04/01/2011 - 10:04 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2011 - 11:20

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την ΑΕΛ Καλλονής να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μίμη Μπενίσκου για την κάλυψη της θέση του σέντερ φορ στη μεταγραφική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "mikriliga.com", το οποίο επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες και παρουσιάζει τον 29χρονο επιθετικό ως το διακαή πόθο του Μιχάλη Κασάπη και της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο Μπενίσκος, με θητεία σε Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Αστέρα και Θρασύβουλο, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φυλής όπου και ανήκει και δεδομένου του ενδιαφέροντος της ΑΕΛΚ για την απόκτηση επιθετικού, πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο τα σενάρια που θέλουν τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη να έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη.

Από το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr δεν προκύπτει μέχρι στιγμής συγκεκριμένη πρόταση της ΑΕΛΚ προς τον Μίμη Μπενίσκο, χωρίς να αποκλείεται πάντως να γίνει επίσημη κρούση τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες, αφού ο παίκτης βρίσκεται ανάμεσα στους αρκετούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που έχουν προταθεί στον Μιχάλη Κασάπη και τη διοίκηση και ασφαλώς, βάσει του πλούσιου βιογραφικού του, θα ενδιέφερε την ομάδα του Λεκανοπεδίου.

Ο Μίμης Μπενίσκος, γεννημένος το 1981, είχε τρεις γεμάτες χρονιές στον Αγροτικό Αστέρα (2002-2004) στη Γ' Εθνική, μετρώντας 66 συμμετοχές με 10 γκολ, κάτι που ανάγκασε τον Άρη να τον αποκτήσει το Γενάρη του 2005. Εκείνη τη σεζόν έπαιξε μόλις σε 5 ματς, όμως παρέμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική, όπου έπαιξε σε 18 ματς σκοράροντας 1 γκολ. Το καλοκαίρι του 2006 τον απέκτησε ο Εθνικός Αστέρας, του οποίου τη φανέλα φόρεσε 90 φορές, πετυχαίνοντας 13 γκολ. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στο Θρασύβουλο, έχοντας υπογραψεί μονοετές συμβόλαιο και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής αγωνίστηκε σε 5 ματς (ένα ως βασικός) με συνολικό χρόνο συμμετοχής 276 λεπτά, χωρίς να πετύχει γκολ. 

Όπως τονίζουν πάντως κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κασάπης έχει στρέψει την προσοχή του στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα και συζήτηση για τα μεταγραφικά θα γίνει αμέσως μετά τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Στην Καλλονή δε θέλουν να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από εικασίες, σενάρια και παραφιλολογία για ενδεχόμενες προσθήκες στο ρόστερ, ωστόσο είναι βέβαιο πως εφόσον η άνοδος είναι μέσα στις βλέψεις της ΑΕΛΚ, θα γίνουν μία έως δύο κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως έγινε γνωστό, άνθρωπος της διοίκησης βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να έχει επαφές για μεταγραφικά ζητήματα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey