Με το αριστερό...

05/01/2011 - 14:58 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2011 - 19:44

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2011 για την ΑΕΛΚ, που ξεκίνησε με οδυνηρή ήττα τη χρονιά στην έδρα της ουραγού μέχρι πριν από λίγη ώρα της βαθμολογίας Ναύπακτο. Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη πραγματοποιώντας ενδεχομένως τη χειρότερη εμφάνισή της στη φετινή σεζόν, δεν πήρε τίποτα από ένα παιχνίδι "παγίδα" αναμφίβολα και παρουσιάστηκε αποσυντονισμένη από τις ξαφνικές απώλειες παραμονές του παιχνιδιού των Λουκίνα και Βαλιού και του Μήτση που ήταν τιμωρημένος με κάρτες.

Το νικητήρια τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαχαιρούδης στο 84΄ και στέρησε έστω και το βαθμό της ισοπαλίας από την ΑΕΛΚ. Όμως ο συνδυασμός των υπολοίπων αποτελεσμάτων διατηρή την ΑΕΛΚ στην κορυφή, στην ισοβαθμία πλέον με το Φωκικό που έχει βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.

Με τον Αγιακάτσικα δίπλα στον Αποστολίδη στο κέντρο της άμυνας και τον Καρτάλη στην κορυφή της επίθεσης, η ΑΕΛΚ δε μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, που ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες και αρκετά σκληρό και κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 33΄ με ένα δυνατό σουτ του Βλαστέλλη μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Παρόμοια φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστή έγινε και στο 39΄ με την ίδια δυστυχώς εξέλιξη.Λίγο νωρίτερα ο Κασάπης θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αντικατέστησε τον Αγιακάτσικα με το Γάλα και γυρνώντας σε θέση στόπερ τον Καλογερόπουλο.

Η επανάληψη ήταν πιο ζουμερή. Η Ναύπακτος βλέποντας σε κακή μέρα τους πρωτοπόρους, βγήκε μπροστά και παραλίγο να δικαιωθεί με το καλημέρα, όταν ο Πέντσας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μάππα στο 47΄. Η ΑΕΛΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και στο δεύτερο μέρος και στο 60΄ είδε τη Ναύπακτο να χάνει μία ακόμη καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Παπαποστόλου και ένα λεπτό αργότερα τον Πέντσα.Σα να μην έφτανε αυτό στο 74΄ ο Καλογερόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Κασάπη αφού αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε ένας ακόμη επιθετικός, ο Μακρίδης που ωστόσο δεν έδωσε ούτε εκείνος επιθετική πνοή στην ομάδα του. Στο 84΄ ο Μαχαιρούδας, πλήγωσε την ΑΕΛΚ που όσο περνούσε η ώρα έδειχνε συμβιβασμένη και ε την ισοπαλία και ο χρόνος που απέμενε στη συνέχεια απλά δεν έφτανε. Ο Βλαστέλλης πρόλαβε να χάσει μία καλή ευκαιρία στο 87΄ με σουτ απότο ύψος της περιοχής και μετά οι παίκτες της Ναυπάκτου σπατάλησαν όλο το χρόνο με δήθεν τραυματισμούς και τραβηγμένες καθυστερήσεις...

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Καλλονής κατευθύνθηκαν προς το μέρος του διαιτητή και των βοηθών του διαμαρτυρόμενοι για τις υποδείξεις του. Συγκεκριμένα οι παίκτες της ΑΕΛΚ φέρονται να φωνάζουν για την ανοχή του διαιτητή στο unfair παιχνίδι της Ναυπάκτου μετά το 1-0 και για δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ στο Βλαστέλλη και ενώ εκείνος έβγαινε απειλητικά στην αντεπίθεση.

Έμεινε πρώτη!
Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι κόντρα στη Ναύπακτο δεν ήταν εύκολο κι ας θεωρήθηκε τέτοιο βλέποντας πρόχειρα κανείς τη βαθμολογική θέση των δύο αντίπαλο και φυσικά οι χαμένοι βαθμοί δε φέρνουν την καταστροφή. Ο συνδυασμός των υπολοίπων αποτελεσμάτων, βγάζει κερδισμένη την ΑΕΛΚ, που είδε το Φωκικό να χάνει δύο βαθμούς στην Κοζάνη (1-1) και τον Εορδαϊκό να χάνει στην Κρανούλα (1-0). Την ίδια ώρα η Επανομή έμεινε στο 1-1 στο παιχνίδι των Γιαννιτσών. Κι έτσι η ομάδα του Κασάπη παραμένει πρώτη στη βαθμολογία σε ισοβαθμία με το Φωκικό που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

H σύνθεση της ΑΕΛΚ: Μάππας, Χατζηκυριάκος, Αποστολίδης, Αγιακάτσικας, Θυμιόπουλος, Καλογεροπουλος, Μπακάλης, Πετρουζέλλης, Βλαστέλλης, Γκόντζος, Καρτάλης

Η εξέλιξη του αγώνα Live

[90']Τέλος αγώνα. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΛΚ 1-0

[87΄] Δυνατό σουτ του Βλαστέλλη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι

[84']ΓΚOΛ! Ο Στάμος ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι και ρίχνει στο καναβάτσο την ΑΕΛΚ. Ο Παπαποστόλου δημιούργησε το ρήγμα στην άμυνα της Καλλονής και ο Στάμος με εξουδετερωμένο το Μάππα, έκανε το 1-0...

[83'] Ο Σεμπέκος περνάει στη θέση του Γκόντζου στην τρίτη και τελευταία αλλαγή του Κασάπη

[79΄] Ο Οξύζογλου σουτάρει έξω από την περιοχή, πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία ο Μάππας και μπλοκάρει σταθερά

[74'] Αναγκαστική αλλαγή για τον Κασάπη. Ο Καλογερόπουλος αποχωρεί τραυματισμένος και στη θέση του μπαίνει ο Μακρίδης. Η ΑΕΛΚ παίζει και λίγο αναγκαστικά ένα φουλ επιθετικό σχήμα, που δεν της βγαίνει η αλήθεια είναι με το Μπακάλη πλέον να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας.

[61΄]Σωτήρια επέμβαση του Λευτέρη Μάππα! Ο Πένσας με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους του, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε με τα πόδια από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ.

[60΄] Ένα δυνατό σουτ του Παπαποστόλου περνάει άουτ

Σχόλιο αγώνα ~ Πολλά δυνατά μαρκαρίσματα το χαρακτηριστικό του αγώνα και καθόλου ρυθμός...

Σχόλιο αγώνα ~ Νωχελικό ξεκίνημα ξανά για την ΑΕΛΚ, με το Ναυπακτιακό Αστέρα να είναι στο προσκήνιο έχοντας μάλιστα και δοκάρι

[47΄] Με το καλημέρα η Ναύπακτος χάνει τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, με το δυνατό σουτ του Πένσα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μάππα!

[46΄']Έναρξη δευτέρου μέρους

[45΄']Ημίχρονο αγώνα

live ο Βόρειος όμιλος ~ Εθνικός Φιλ.-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-1

Πάντα στο 0-0 το ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Επανομή.

[39΄] Νέο δυνατό σουτ του Βλαστέλλη από το ίδιο περίπου σημείο που απειλησε μόλις λίγα λεπτά πριν, με τη μπάλα να περνάει ξανά άουτ. Να που η ΑΕΛΚ βγαίνει σιγά σιγά με αξιώσεις στην επίθεση.

[35'] Γρήγορα γρήγορα ο Μιχάλης Κασάπης προχωρά σε αλλαγή στο σχήμα του, ρίχνοντας αντί του Αγιακάτσικα, το Νίκο Γάλα σε μία προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του! Δίπλα στον Αποστολίδη στοκέντρο άμυνας, μεταφέρεται πλέον ο Καλογερόπουλος, με το Γάλα να παίρνει θέση στα χαφ, ενισχύοντας τους Γκόντζο, Καρτάλη και Βλαστέλλη

[33΄] Ο Βλαστέλλης μπαίνει μέσα στην περιοχή της Ναυπάκτου, σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ! Να η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι!

Σχόλιο αγώνα ~ Ένα μόλις σουτ του Βλαστέλλη στο 27΄ότι το αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Η Ναύπακτος πιέζει σημαντικά την ΑΕΛΚ, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην εστία του Μάππα, αλλά εμποδίζοντας την ανάπτυξη των παικτών του Μιχάλη Κασάπη.

Σχόλιο αγώνα ~ Νευρικό το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά, με υις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογ φάση. Η ΑΕΛΚ κρατά... στάση αναμονής προς το παρόν με συντηριτικό παιχνίδι, ακολουθώντας προφανώς συνταγή... Μακεδονικού.

live ο Βόρειος όμιλος ~ Ο Φωκικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε την Κοζάνη σε 1-1.

ΚΡΑΝΟΥΛΑ-Εορδαϊκός 1-0

ΗΡΑΚΛΕΙΑ-Μακεδονικός 1-0

[1΄']Έναρξη αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey