Τέλος ο Κασάπης!!

06/01/2011 - 12:29 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2011 - 19:01

Την κοινή λύση της συνεργασίας του, αναμένεται να ανακοινώσουν από στιγμή σε στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛΚ και ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Κασάπης! Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία μόλις πριν από λίγη ώρα, με τη διοίκηση της ομάδας να ετοιμάζει δελτίο τύπου στο οποίο θα εξηγεί τους λόγους της ξαφνικής διακοπής της σύμβασης των δύο πλευρών!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της διοίκησης για την απόδοση της ομάδας και την ήττα χθες στη Ναύπακτο, ενώ κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν πως υπήρχε προβληματισμός για την καθυστέρηση των μεταγραφών, για τις οποίες είχε τον πρώτο λόγο ο προπονητής της ΑΕΛΚ. Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες και σίγουρα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στην πρόωρη φυγή του Κασάπη, που θα φανερωθούν εν καιρώ. Σίγουρα όμως έχει ενδιαφέρον και η άποψη του ιδίου του προπονητή για το θέμα...

Τώρα ο προπονητής κατευθύνθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την Καλλονή για το σπίτι του προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να αναχωρήσει άμεσα από το νησί. Το sportlesvos.gr θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει συνεχώς για το ξαφνικό διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης:

Χώρισαν επισήμως οι δρόμοι με Κασάπη

Γώγος: "Δεν πάει πουθενά ο Κασάπης..."

Μιχαλάκης: "Αμετακίνητος στην απόφασή μου"

Αντιδρούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey