Γώγος: "Δεν πάει πουθενα ο Κασάπης"

06/01/2011 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2011 - 15:42

"Δεν υπάρχει ενός ανδρός αρχή στην ομάδα... Για το συμβούλιο δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Και να υπάρξει θα πρέπει να ψηφίσουμε σαν συμβούλιο! Ο Μιχάλης Κασάπης είναι προπονητής της ομάδας μας και δεν θέλουμε να φύγει...", αυτά δήλωσε πριν από λίγα λεπτά το μέλος της διοίκησης της Παναγιώτης Σελάχας.

Λίγο αργότερα με το sportlesvos.gr επικοινώνησε και ο Αντώνης Γώγος, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ και δήλωσε λακωνικά πως "ο Κασάπης δεν πάει πουθενά...". Εν τω μεταξύ, ήδη στον φίλαθλο κόσμο έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η είδηση της πρόθεσης λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Και στο σπίτι του προπονητή προσέρχονται διάφοροι εξωδιοικητικοί και φίλαθλοι για να συγκρατήσουν τον τεχνικό, που έχει απογοητευτεί φυσικά από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και εμμένει στην απόφασή του να φύγει.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως στην επιφάνεια βγαίνει η αέναη κόντρα μεταξύ των δύο τάσεων που επικρατούν στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Των "νέων" με των "παλιών" κοινώς... Η ταση Νίκου Μιχαλάκη, του Προέδρου της ομάδας και του Αντιπροέδρου Κώστα Παπαδόπουλου και εκείνη των Αντώνη Γώγου και Παναγιώτη Σελάχα. Και το θέμα προπονητή κατά την άποψή μας, βγάζει τον ανταγωνισμό, στη λήψη αποφάσεων, μεταξύ τους. Οι μεν υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που "εμείς πληρώνουμε, εμείς αποφασίζουμε", οι δε πως "είμαστε όλοι συμβούλιο και δεν μπορεί να επικρατεί η άποψη μόνο ενός"...

Όλοι έχουν δίκιο από την πλευρά τους. Το κακό είναι πως όλα αυτά τα πληρώνει η ομάδα της ΑΕΛΚ που είναι ΠΡΩΤΗ... Και αυτό το ξεχνουν μάλλον οι δυο... τάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey