Μιχαλάκης: "Αμετακίνητος στην απόφασή μου"

06/01/2011 - 14:43 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2011 - 19:18

Έλυσε τη σιωπή του o Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης και μιλώντας στο sportlesvos.gr από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όπου βρίσκεται, ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με την απομάκρυνση του προπονητή Μιχάλη Κασάπη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Λεκανοπεδίου. Παράλληλα, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει γνώμη, ενώ έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας, ότι η επιλογή του νέου κόουτς θα φέρει την ΑΕΛΚ πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Football League.

"Ο Κασάπης φεύγει! Μίλησα μαζί του το πρωί και του το ανακοίνωσα. Το διαζύγιο είναι συναινετικό. Γνωρίζει και ο ίδιος ο προπονητής, πως είναι προτιμότερο να φύγει τώρα, σα νικητής από την πρώτη θέση και με το κεφάλι ψηλά. Ίσως κάποιοι μέσα από το συμβούλιο δε συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη, όμως ως Πρόεδρος της ΠΑΕ ασκώ διοίκηση και έχω την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεών μου. Αν λοιπόν θέλει ο Κασάπης να κρατήσει την υστεροφημία του, οφείλει να αποχωρήσει, χωρίς να ανακατευτεί στα διοικητικά της ομάδας, διαφορετικά θα βρεθεί έκθετος..." επεσήμανε στο sportlesvos.gr ο Νίκος Μιχαλάκης αναφορικά με το θέμα προπονητή.

Κάνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ προσπάθησε να διευκρινίσει και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως "...δεν ήταν η ήττα από το Ναυπακτιακό στο χθεσινό ματς, που οδήγησε στο διαζύγιο. Το γεγονός αυτό ίσως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Υπήρχαν άλλα θέματα που μέτρησαν καταλυτικά. Δεν ταιριάξαμε με τον Κασάπη, όμως του εύχομαι να έχει μια καλή καριέρα και να πετύχει τους στόχους του με κάποια άλλη ομάδα. Έχει ευθυκρισία ο Μιχάλης, αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα βρει δρόμο του...", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, έστω και με μια ατάκα, στα όσα είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις απόψεις μελών του διοικητικού συμβουλίου στο θέμα της απομάκρυνσης του προπονητή, τονίζοντας πως "τα υπόλοιπα που λέγονται, είναι εκ του πονηρού"!

Γίνεται έυκολα κατανοητό πως υποβόσκει κόντρα στο εσωτερικό της ΠΑΕ, ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ και ο Νίκος Μιχαλάκης προσπάθησε μέσω του sportlesvos.gr, τουλάχιστον σε ότι τον αφορά, να εξωτερικεύσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για το παρόν αλλά και το μέλλον αυτής της ομάδας: "Το καλοκαίρι δέχθηκα αρκετές πιέσεις για να αγοράσω μετοχές και να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Το έκανα με ανιδιοτέλεια, δείχοντας όλο αυτό το διάστημα πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα κι ας βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά. Είμαι ευθύς άνθρωπος, έχω στόχους και θα τους πετύχω. Χρηματοδοτώ αυτή την προσπάθεια, όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν, πως εγώ κάνω το κουμάντο. Ο δρόμος για ψηλά άλλωστε, είναι μοναχικός, όχι για παρέα... Ότι είναι ψεύτικο, είναι και προσωρινό. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Επιτέλους, ας αφήσουν την ομάδα να προχωρήσει και να πάει μπροστά. Ας σταματήσουν να υποσκάπτουν την ομάδα, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Υπάρχουν άνθρωποι που ματώνουν οικονομικά, εκεί όπου άλλοι δεν τολμούν. Στόχος είναι η Β' Εθνική. Αυτό είναι ξεκάθαρο..."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey