Ξεκίνημα με ήττα και ανατροπή!

25/10/2016 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2016 - 16:58

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ΑΕΛΚ με τον Μανιάτη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Αποστόλου και Ποζατζίδη στην αμυντική γραμμή, Ντάλλα και Γιώργου στον άξονα, τους Παϊράμπα, Φράγκο, Κέρι μεσοεπιθετικά και προωθημένο τον Μπουρντουζάν, που όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίωρο, με τον Σοφιάνη να παίρνει τη θέση του.

Η ΑΕΛΚ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, μόλις στο 18ο λεπτό στο τρίτο της κερδισμένο κόρνερ, που αποδείχθηκε και φαρμακερό. Ο Παραΐμπα εκτέλεσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά, από τη στιγμή που ο Βαφέας δεν κατάφερε να διώξει, ο Φράγκος καραδοκώντας, σκόραρε από κοντά για το 1-0. Οι Καλλονιάτες είχαν λίγο αργότερα και ένα μακρινό σουτ του Παραΐμπα, που έφυγε ψηλά άουτ (28'), ενώ στο 43' ο Σοφιάνης μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Αγροτικός Αστέρας απείλησε με μια κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου, την οποία μπλόκαρε σταθερά ο Μανιάτης.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία, έχοντας και τον αέρα αυτή τη φορά με το μέρος τους. Στο 54' ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε, σε μια φάση που δημιούργησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛΚ, Ουνγιαλίδης, σεντράροντας στο ύψος του πέναλτι προς τον Τεγουση, ο οποίος με ψύχραιμο, δυνατό πλασέ, έφερε το ματς στο 1-1! Ακολούθησε ένα ακόμη σουτ του Τριανταφυλλάκου, που πέρασε ψηλά άουτ (60') και στη συνέχεια η ΑΕΛΚ ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεσαία γραμμή. Ο Σοφιάνης ήταν εκείνος που απείλησε και στο 64', αλλά και στο 72', δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Αγροτικός Αστέρας έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις από την ΑΕΛΚ και πίεσε για το νικητήριο τέρμα. Στο 78', σε μια όμορφη αντεπίθεση, ο Τάι σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο Μανιάτης απέκρουσε. Στο 80' οι φιλοξενουμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του έξαλλου Τεγούση από τον Ποζατζίδη, μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Ζαραβίνο να μην παίρνει την αναμενόμενη βοήθεια από τον επόπτη, καταλογίζοντας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Τεγούσης εκτέλεσε απ' ευθείας, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι του Μανιάτη! Στο 85' όμως, ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε το 1-2, όταν ο Τεγούσης εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ και ο Τάι επιχείρησε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με τον Γκέσιο να αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, μπερδεύοντας τον Μανιάτη, που είδε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του.

Η ΑΕΛΚ είχε ένα καλό φάουλ του Λαμπράκη, που δεν ανησύχησε όμως τον Γιακουμή και αυτή ήταν η τελευταία καλή προσπάθεια για την ομάδα του Βαζάκα, που ηττήθηκε με ανατροπή στο ματς της 1ης Αγωνιστικής της Β' Φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (74' Σάββα), Παραΐμπα, Φράγκος, Κέρι (84' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26' λ.τρ. Σοφιάνης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Κυριακίδης (63' λ. τρ. Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83' Γκέσιος), Πάλλας (51' Τάι), Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Φιλίπε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey