Ο Νίκος Μιχαλάκης για το... "έκθετος"

06/01/2011 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2011 - 19:47

Ως παρερμηνεία των λεγόμενών του από τηλεφώνου, χαρακτηρίζει κομμάτι της μεσημβρινής τοποθέτησής του, (που σημειώνεται πως ο Μιχάλης Κασάπης θα βρεθεί "έκθετος" αν δεν αποχωρήσει, αφού θα έχει εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο στα διοικητικά της ομάδας),  ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, σε νέα επικοινωνία μαζί μας.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχαλάκης, υποστηρίζει πως ενδεχομένως, αλλιώς εννοούσε τα πράγματα στην τηλεφωνική του επικοινωνία μαζί μας, χωρίς ωστόσο να διαφοροποιείται ως προς το γενικό νόημα των δηλώσεών του.  Αυτή η νέα τοποθέτηση του Προέδρου, ουσιαστικά προδίδει πως εν τω μεταξύ υπήρξε νέα επαφή με τον κόουτς, χωρίς ωστόσο να έχει αλλάξει κάτι από αυτό που περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Να σημειωθεί εδώ πάντως, πως μέχρι και τη στιγμή που γράφεται ετούτο το ρεπορτάζ, κανείς δεν ξέρει επί της ουσίας το τι μέλλει γενέσθαι... Ο Μιχάλης Κασάπης και επίσημα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και στην προπόνηση του μεσημεριού προσήλθε με πολιτικά. Από την άλλη το συμβούλιο της ΠΑΕ, περιμένει τη συνεδρίασει για να αποφασίσει το αν θα φύγει ή όχι ο κόουτς, με πολλά μέλη του να τασσονται υπέρ του Κασάπη.

Κοινώς δε βγαίνει άκρη, γεγονός που προκαλεί θλίψη για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω ένα σωματείο που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλιώς. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όποτε κι αν αυτό συγκληθεί, θα ανοίξουν για τα καλά οι "ασκοί του Αιόλου".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey