Ξεκίνημα με το... αριστερό στο Μενίδι

30/10/2016 - 18:32 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2016 - 18:35

Σε μία παραδοσιακά… αφιλόξενη έδρα για τις ομάδες της Λέσβου, η Καλλονή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έπαιζε στο Μενίδι σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα και όχι μόνο δεν πήρε κάτι θετικό, αλλά αντίθετα έφυγε με το βαρύ 3-0 στις πλάτες της. Η Καλλονή που εξακολουθεί να έχει βέβαια σοβαρή δικαιολογία το γεγονός πως έμεινε να κάνει… οικογενειακά διπλά εδώ και δύο μήνες, λόγω των γνωστών παλινωδιών για την έναρξη του πρωταθλήματος, ήταν άτυχη στο 5΄όταν ο Κέρι σημάδεψε το δοκάρι του Αχαρναϊκού αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να δικαιολογήσει την πρόθεσή της να κάνει τη ζημιά στον Αχαρναϊκό και ηττήθηκε μάλλον εύκολα με 3-0. Όαση για την ΑΕΛΚ, το διάστημα μετά το 2-0, όπου δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά έχασε δύο σπάνιες, με τον Φράγκου να μην μπορεί να βρει τα δίχτυα.

Ο Αχαρναϊκός, ξεπέρασε μάλλον γρήγορα την παγωμάρα των άδειων κερκίδων και μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι . Όμως το ματς θα μπορούσε να είχε άλλη μορφή και εξέλιξη, αν ο Κέρι δεν σημάδευε στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, το δοκάρι των γηπεδούχων, μόλις στο 5΄. Η φάση αυτή συμπερασματικά, μπορεί να θεωρηθεί και η φάση που έκρινε ενδεχομένως τον αγώνα.

Εν συνεχεία, ο πρώην «Καλλονιάτης» Πολ Γουερέ ήταν από τους κορυφαίους των γηπεδούχων και με τη βοήθεια του Στέργιου Ψιάνου, έκανε την διαφορά. Ο δεύτερος μάλιστα έπειτα από ασίστ του Κενυάτη, άνοιξε το σκορ στο 21΄ και έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ΑΕΛΚ. Η οποία προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρνει αφενός να περιορίσει την έντονη δραστηριότητα των γηπεδούχων γύρω από την περιοχή της και αφετέρου να καταφέρει να γίνει πραγματική απειλητική για την αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη ο Αχαρναϊκός ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο ξεκίνημα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ντούγκα στο 55΄. Η ομάδα του Βαζάκα έδειξε τις επιθετικές της αρετές αμέσως μετά και όταν μάλλον ήταν αργά, με τον Φράγκου να σπαταλά ανεπανάληπτο τετ α τετ να μειώσει στο 70΄. Νωρίτερα, η ΑΕΛΚ έχασε καλή ευκαιρία και με ένα καλοζυγισμένο φάουλ του Λαμπράκη. Το τελικό 3-0, έγινε στις καθυστερήσεις με έναν κεραυνό του Σωτηράκου, με την Καλλονή να ξεκινά με το αριστερό τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Ψιάνος (87΄ Σταμούλης), Παπατόλιος, Ντούνγκα (74΄Τζιώρας), Γουερέ, Καραντασιάδης, Αναστασίου, Πλαβούκος (71λ Ντάγκρας), Μουστάκης, Τζέφερσον

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταϊρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ντάλλας, Γιώργου, Λίταινας (66΄ Λαμπράκης), Παραϊμπα (86΄ Γιουκαρής), Φράγκος, Κέρι (51΄ Σοφιάνης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey