Κασάπης στην Αθήνα: "Δε φεύγω..."

07/01/2011 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2011 - 12:21

«Θα συνεχίσω να κάθομαι στον πάγκο της ΑΕΛΚ…», δήλωσε αργά χθες το απόγευμα στο NovaSportFM της Αθήνας ο Μιχάλης Κασάπης, γεγονός που καταδεικνύει πως στην Καλλονή, πολλά μέλη του συμβουλίου είναι αποφασισμένα να βγουν σε… «αντάρτικο» απέναντι στην αμετακίνητη απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη, να προχωρήσει στην αποπομπή -όπως φαίνεται τελικώς- του Βοιωτού τεχνικού.

Η δήλωση καθ' αυτή ωστόσο, προδίδει ενδεχομένως και ανατρεπτικές (;) εξελίξεις στο επερχόμενο συμβούλιο της ομάδας, κατά το οποίο οι μέτοχοι της ΠΑΕ αλλά και όλα τα μέλη του συμβουλίου, θα μιλήσουν δια ζώσης και ανοιχτά πια για το… «εκτελεστικό» ζήτημα που δημιουργήθηκε χθες με αφορμή την απόφαση αποπομπής ή μη του προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κόσμος στην Καλλονή από χθες το απόγευμα, (όταν και ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας), θεωρεί ως δεδομένο πως ο προπονητής δε φεύγει, τασσόμενος στη συντριπτική πλειοψηφία του υπέρ της παραμονής του. Κάτι που επιβεβαιώνει με δήλωσή του και ο ίδιος ο προπονητής άλλωστε.

Όλα αυτά είναι όμως κόντρα στην επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που ουσιαστικά εκφράζει τη βούληση κυρίως του Προέδρου της. Και δικαίως μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία το συμβούλιο της ομάδας, ή ενδεχομένως την έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey