Παλικαρίσιος βαθμός στην Κρήτη!

06/11/2016 - 17:59 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2016 - 22:01

Σπουδαίο βαθμό απέσπασε η ΑΕΛΚ μέσα στο "Γεντί Κουλέ" από τον ΟΦΗ, στο τελικό 2-2 για τη 2η Αγωνιστική της Football League. Η ομάδα της Λέσβου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως κατόρθωσε να ισοφαρίσει με γκολ λίγο πριν τη λήξη του ματς, με δράστη εις διπλούν τον νεαρό Άρη Λαμπράκη!

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ΑΕΛΚ με τον Ταΐρη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζουλιώτη, Ποζατζίδη, Ρεπετσά, Τζελίδη στην άμυνα, τους Ντάλλα και Γιώργου στη μεσαία γραμμή, Παραΐμπα, Φράγκο και Τριανταφύλλου μεσοεπιθετικά και φουνταριστό τον Μπουρντουζάν. Η ομάδα της Καλλονής βρήκε απέναντί της τρεις πρώην παίκτες της, τους Δαύκο και Μίκιτς που αγωνίστηκαν πέρυσι, αλλά και τον Κώτσιο επί Football League.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά, έχοντας και τη συμπαράσταση 4.000 φίλων του, έχοντας από νωρίς δύο καλές στιγμές με τον Μάνο και τον Ράντι. Πιο κοντά στο γκολ έφτασε στο 21 πάντως, σε κεφαλιά του Μάνου που έφυγε λίγο άουτ. Η ΑΕΛΚ ισορρόπησε μετά το ημίωρο, αλλά στο 38' βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Χαντί επιχείρησε καταπληκτική σέντρα και ο Όστοϊτς με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ κόντεψε να ισοφαρίσει με παραλίγο αυτογκόλ του Βαλιάνου, ενώ ο ΟΦΗ απάντηγσε στις ευκαιρίες με σουτ του Μιλοσάβλιεφ που κόντραρε και έφυγε εκτός εστίας. Στο 61', κόντρα στη ροή του ματς, η ομάδα της Καλλονής ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Βαλλιάνος γύρισε την μπάλα στον Δερμιτζάκη, εκείνος την έχασε μέσα από τα χέρια του και ο Λαμπράκης που καραδοκούσε, την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-1. Το ματς έγινε δυνατό στη συνέχεια και στο 65' υπ΄ρηξαν αψιμαχίες έπειτα από ένα σκληρό φάουλ του Ρεπετσά. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Όγκμποε νίκησε τον Ταΐρη και έδωσε ξανά προβάδισμα στον ΟΦΗ με 2-1.

Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο, που οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαιτέρως δραστήριοι χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες με τον Χαντί, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Βαλλιάνου, με τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο να μη συγκινείται. Στον ΟΦΗ υπήρχε εκνευρισμός και η ΑΕΛΚ το εκμεταλλεύτηκε στο 88ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη, που νίκησε τον Δερμιτζάκη (φέρει ευθύνη), ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2. Τελευταία καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Χαντί κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μίκιτς (46' Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ (85' Κοιλιάρας), Μάνος (62' Όγκμποε)
ΑΕΛΚ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Άντερσον, Φράγκος, Μπουρντουζάν, Τριανταφύλλου (58' Λαμπράκης)
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey