Βαζάκας: "Έχουμε μέταλλο"

07/11/2016 - 10:54

Η ΑΕΛΚ βίωσε μια ιδιαίτερη εβδομάδα, μετά το χαμό της μητέρας του Γιώργου Βαζάκα, γεγονός που φυσιολογικά ανάγκασε τον προπονητή να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τις προπονήσεις να διεξάγονται με τους συνεργάτες του. Όμως με την εμφάνισή τους στο "Γεντί Κουλέ", οι παίκτες της ομάδας της Καλλονής απέδειξαν πως λειτουργούν ως οικογένεια. Συσπειρώθηκαν, έπαιξαν δίχως φόβο μέσα σε μια καυτή από 4.000 οπαδούς έδρα και επέστρεψαν από την Κρήτη με το βαθμό στις αποσκευές τους, απαλύνοντας κάπως και τον πόνο του προπονητή τους.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Βαζάκας έκανε λόγο για… μέταλλο, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ήταν μία δύσκολη βδομάδα για μένα με το χαμό της μητέρας μου. Η μισή προηγούμενη βδομάδα αναλώθηκε στο πρόβλημά μου. Δεν χρειάζεται να πω για τον ΟΦΗ ότι είναι μεγάλη ομάδα, έχει στόχο την άνοδο και του την εύχομαι, αφού έχει κουλτούρα και δυναμική και λειτουργεί καλά. Εμείς δημιουργούμαστε τώρα και θέλουμε να είμαστε βιώσιμοι. Η ομάδα μας είναι μία οικογένεια και δουλεύει πολύ. Το ματς ήταν ντέρμπι. Το αποτέλεσμα είναι θετικό σε μία δύσκολη έδρα. Οι παίκτες μου αντέδρασαν και δείχνουν ότι έχουν… μέταλλο. Είμαι ευχαριστημένος. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να το είχαμε… κλέψει στο τέλος».

Αναφορικά με τον χθεσινό αντίπαλο της ΑΕΛΚ, ο Γιώργος Βαζάκας επεσήμανε: «Ο κόσμος δεν πίεσε τον ΟΦΗ και δείχνει ότι έχει κουλτούρα. Έτσι όμως είναι ο πρωταθλητισμός. Έχει ομάδα έτοιμη για πρωτάθλημα. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι δύσκολη κατηγορία και με το… στόμα δεν γίνεται τίποτα. Θα δείτε και άλλες εκπλήξεις στην συνέχεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey