"Η Καλλονή στη Μυτιλήνη; Ποτέ!"

07/01/2011 - 15:12 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2011 - 16:04

Σε νεότερη επικοινωνία του με το sportlesvos.gr ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης παίνρει θέση και γύρω από κάποια σενάρια που ακούγονται στο Λεκανοπέδιο, περί ενδεχόμενης μετακόμισης της ομάδας από την Καλλονή στη Μυτιλήνη, φημολογία που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων. Η συγκεκριμένη φήμη ακούγεται συχνά - πυκνά στα ποδοσφαιρικά στέκια και χωρίς προφανή λόγο, τις τελευταίες ώρες εντονότερα, με τους φίλους της ομάδας να μη θέλουν καν να σκέφτονται, πως είναι πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν και το sportlesvos.gr ποτέ δεν υιοθέτησε αυτού του είδους τη σεναριολογία, ο Νίκος Μιχαλάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ξεκαθαρίζει: "Υπάρχει μια πανσπερμία πληροφορίων στην Καλλονή, που διαδίδεται από κακοθελητές, ανθρώπους κακοπροαίρετους γύρω από ένα αρρωστημένο σενάριο, ότι τάχα η ομάδα θα φύγει από την Καλλονή και θα πάει στη Μυτιλήνη. Όποιοι τα διασπείρουν αυτά, μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Επιτέλους, άνθρωποι που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛΚ, ας την αφήσουν ήσυχη, ας παραμερίσουν τους εγωισμούς τους και τουλάχιστον ας μην την πυροβολούν. Όλη αυτή η παραφιλολογία κάνει κακό. Ο στόχος μας είναι η Β' Εθνική και ποτέ δεν ειπώθηκε από τα χείλη μου, πως υπάρχει περίπτωση να φύγει η ομάδα από το Λεκανοπέδιο και να πάει στη Μυτιλήνη..."

Όλα αυτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη χθεσινή απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ περί της απομάκρυνσης του Μιχάλη Κασάπη από το πόστο του προπονητή κι ενώ έχουν βγει στην επιφάνεια κόντρες και έριδες μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τις εξελίξεις στο σύλλογο να είναι ραγδαίες... 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey