Σέντρα ξανά στη Football League!

21/11/2016 - 20:24

Από την 3η Αγωνιστική θα γίνει η επανεκκίνηση της Football League το σαββατοκύριακο, με τις ομάδες να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συνολικά 13 ΠΑΕ ψήφισαν "σέντρα", ενώ μόνο ο Γιάννης Αβραντίνης της Καλλιθέας μειοψήφισε. Απουσίασαν από τη σχετική ψηφοφορία ο Άρης, ο Αιγινιακός, η Σπάρτη και ο Πανθρακικός.

Παράλληλα, υπήρξε δέσμευση ότι όλες οι ομάδες θα καταβάλλουν από 2.700€ για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της Ένωσης Β’ Εθνικής, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος εδώ και τρεις μήνες. Στο κοινό ταμείο έχουν ήδη καταθέσει το εν λόγω ποσό ο ΟΦΗ και Τα Τρίκαλα. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της λίγκας θα εργάζονται πλέον εκ περιτροπής, μόλις τρεις ημέρες την εβδομάδα, με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυλαία της 3ης Αγωνιστικής θα ανοίξει την Παρασκευή (25/11) με τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ-Πανελευσινιακός (18:00), ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια -ανάμεσα τους κι εκείνο της ΑΕΛΚ με τη Λαμία στον "Ταρλά"- θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (26/11) με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey