Δικός της ο "Ταρλάς" το επόμενο διάστημα!

24/11/2016 - 15:47

Η Football League ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι και την 9η Αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 8 Γενάρη. Το αποτέλεσμα από τις... καραμπόλες των αναβολών είναι φανερά υπέρ της ΑΕΛΚ, που στο εξής και μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα έχει στη διάθεσή της τον "Ταρλά" κατ' αποκλειστικότητα.

Το πρωτάθλημα της άλλοτε Β' Εθνικής ξεκινά αύριο και μεθαύριο με τη διεξαγωγή της 3ης Αγωνιστικής, όπου η ΑΕΛΚ φιλοξενεί στη Μυτιλήνη τη Λαμία (26/11, 15:00). Η δράση συνεχίζεται σε τρεις διαδοχικές Κυριακές (4η - 4/12, 5η 11/12 και 6η 18/12), ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθούν ματς σε δύο εμβόλιμες Τετάρτες (7η - 21/12 και 8η 4/1), με την 9η Αγωνιστική να γίνεται την αμέσως επόμενη Κυριακή (8/1).

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, κάθε εντός έδρας υποχρέωση του Αιολικού συμπίπτει με εντός έδρας υποχρέωση της ΑΕΛΚ, επομένως με δεδομένο ότι πάντοτε έχει προτεραιότητα η ανώτερη κατηγορία, οφείλει η ομάδα της Μυτιλήνης να δώσει τα δικά της παιχνίδια στο Γήπεδο Λουτρών. Η μόνη φορά που δε συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι τη μεθεπόμενη Κυριακή, όταν ο Αιολικός υποδέχεται τον Παναργειακό, σε ένα ματς που όμως δύσκολα θα γίνει στον "Ταρλά", εάν ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και επανασποράς του χλοοτάπητα στις 21 Νοεμβρίου, αφού απαιτούνται τουλάχιστον 15 ημέρες υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες για να παραδοθεί το γήπεδο προς χρήση. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα έχει έτσι το αποκλειστικό προνόμιο να χρησιμοποιεί το Στάδιο Μυτιλήνης στους αγώνες της για το επόμενο δίμηνο και μένει να διαφανεί εάν η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί ή θα διαφοροποιηθεί, όταν θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα της Football League.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey