Και τώρα Κύπελλο

28/11/2016 - 12:56

Συνεχείς θα είναι στο εξής οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛΚ, που καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της από την ήττα με τη Λαμία για τη Football League και να συγκεντρωθεί για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναμφίβολα, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν αποτελεί στόχο για τους Καλλονιάτες, όμως τη δεδομένη στιγμή και με τόση αγωνιστική απραξία, ακόμα κι ένα ματς με αντίπαλο Super League μπορεί να γίνει ιδιαίτερα... εκπαιδευτικό για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα, που δείχνουν ότι χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια για να βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, η Ξάνθη θα φιλοξενήσει την ΑΕΛΚ για τη 2η Αγωνιστική του 4ου Ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. Για την ομάδα της Καλλονής είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα (1-2) στη Μυτιλήνη, ενώ στο έτερο ματς της πρεμιέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε επικρατήσει της Ξάνθης (1-0) στους "Ζωσιμάδες".

Το έτερο ματς της 2ης Αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στον Εύοσμο, εκεί όπου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 15:00). 

Βαθμολογία

  Κύπελλο Ελλάδας - 4ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αγροτικός Αστέρας 3 2-1
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3 1-0
3. ΑΕΛΚ 0 1-2
4. Ξάνθη 0 0-0
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey