Με στόχο την έκπληξη

05/12/2016 - 14:18

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη αγωνίζεται η ΑΕΛΚ σε λίγη ώρα, στοχεύοντας στην έκπληξη που θα της δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα της φτιάξει την ψυχολογία της, μετά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οι Καλλονιάτες, με μόλις 1 πόντο στη συγκομιδή τους από την ισοπαλία στο "Γεντί Κουλέ", θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν ότι και στην Κρήτη, αναγωνρίζοντας όμως ότι αγωνίζονται σε μια επίσης δύσκολη έδρα.

Μετά το ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΛΚ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην επιβαρυνθεί με έξτρα μετακινήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή για το ματς με τον Άρη, αφού ο Ταΐρης συμμετέχει κανονικά αντί του Παπάζογλου, ενώ στη διάθεση του Βαζάκα προστέθηκε και ο Κέρη. Εκτός 18άδας έμειναν οι Ποζατζίδης και Αποστόλου, ενώ ο προπονητής της ΑΕΛΚ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Παραϊμπα, Αρναούτογλου, Χιντασέλι.

Η αποστολή: Μανιάτης, Ταΐρης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Σάββα, Κέρη, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Γιουκαρής, Σοφιάνης, Μπουρντουζάν, Γκαμάγκας, Λαμπράκης, Φράγκος, Λίταινας, Τριανταφύλλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey