Πολύ λίγη και στη Θεσσαλονίκη

05/12/2016 - 16:53 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2016 - 17:11

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η ΑΕΛΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη, μένοντας έτσι στις θέσεις ουραγών της Football League με μόλις 1 βαθμό σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, αλλά έχοντας να διαχειριστεί και το μεγάλο σε έκταση σκορ.

Η ομάδα της Καλλονής δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, χρονικά, να φανεί απειλητική απέναντι στους Θεσσαλονικείς, μένοντας από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αδυνατώντας ωστόσο να παράξει ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο τελευταίο 20λεπτο μάλιστα κατέρρευσε αγωνιστικά, δίχως την παραμικρή βοήθεια από τον πάγκο, κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε την ΑΕΛΚ με τους Μανιάτη, Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Τζελίδη, Ποζατζίδη στα μετόπισθεν, Ντάλλα, Γιώργου, Λίταινα στη μεσαία γραμμή και μεσοεπιθετικά τους Φράγκο, Τριανταφύλλου, Μπουρντουζάν.

Ο Άρης προηγήθηκε από το 12ο λεπτό, σε μια φάση που στάθηκε αρκετά τυχερός, όταν ο Μπαργκάν σέντραρε προς τον Ίλιτς και ο Τζελίδης παρενέβη λανθασμένα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδς του! Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι έντονα, σε χέρι του Ποζατζίδη (20') εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Σημαιάκης (Χαλκιδικής) δεν συγκινήθηκε. Ακολούθησαν τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μπαργκάν (25', 27' και 35'), όμως τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο. Η ομάδα της Καλλονής είχε μόλις μια αξιόλογη ευκαιρία, σε πλασέ του Γιώργου που μπλόκαρε σταθερά ο Διούδης, με το 1-0 να μένει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την επανέναρξη, ο Άρης είχε διπλό δοκάρι αρχικά σε μακρινό σουτ του Ανάκογλου, με τον Ίλιτς που καραδοκούσε να σημαδεύει κι αυτός το δοκάρι της ΑΕΛΚ, ενώ ο Μιλούνοβιτς στην επαναφορά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Ο Βαζάκας προσπάθησε να φρεσκάρει τη μεσαία του γραμμή και πέρασε στο ματς τον Γιουκαρή αντί του Λίταινα, αλλά ο Άρης συνέχισε να είναι απειλητικός. Ο Ίλιτς είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 59ο λεπτό, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Στο τελευταίο 20λεπτο ο προπονητής της ΑΕΛΚ πέρασε τον Λαμπράκη αντί του Τριανταφύλλου με στόχο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά ο Άρης "χτύπησε" εις... τριπλούν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Οι "κίτρινοι" έφτασαν στο 2-0 στο 74ο λεπτό, όταν ο Νέτο σέντραρε από δεξιά, με τον Τάτο να κατεβάζει ανενόχλητος την μπάλα και από το ύψος του πέναλτι να εκτελεί τον Μανιάτη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το 3-0 στο 76', με δημιουργό αυτή τη φορά τον Τάτο, που σέντραρε στην πλάτη της άμυνας, κεφαλιά-πάσα του Ντούνη στον Καπνίδη και πλασέ του τελευταίου, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας της ΑΕΛΚ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Άρης ολοκλήρωσε το επιθετικό του κρεσέντο, με ένα ακόμα γκολ που προήλθε από όμορφη συνεργασία Καπνίδη και Τάτου, σέντρα προς τον Μπαργκάν και ευθύβολο σουτ του πρώην παίκτη της ΑΕΛΚ, για το 4-0! Στο 86' οι Καλλονιάτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρεπετσά και δύο λεπτά μετά δέχθηκαν και το 5-0 από εξαιρετική εκτέλεση φαουλ του Τάτου, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκαρι και να καταλήγει στη συνεχεια στα δίχτυα.

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Διούδης, Νέτο, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ανάκογλου (73' Ρόβας), Παυλίδης, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς (68' Ντούνης), Τάτος, Ίλιτς (66' Καπνίδης)

ΑΕΛΚ: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου, Λίταινας (55' Γιουκαρής), Φράγκος, Τριανταφύλλου (69' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey