Βαζάκας: "Καταρρεύσαμε..."

05/12/2016 - 19:01

Ο Γιώργος Βαζάκας επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη και τη βαριά ήττα με 5-0, ότι η ΑΕΛΚ στάθηκε καλά για 70 λεπτά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, κάνοντας λόγο για κατάρρευση των ποδοσφαιριστών του μετά το δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μια ιστορική ομάδα που είναι μονόδρομος να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αλλά το σκορ είναι παραπάνω από αυτό που έγινε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν έκανε ευκαιρία κι έβαλε γκολ από αυτογκόλ. Μπλοκάραμε τα ατού του Άρη οι οποίοι αν βρουν χρόνο και χώρο θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ ισορροπήσαμε το παιχνίδι μέχρι το 73ο λεπτό, μετά ήρθε το δεύτερο γκολ του Άρη κι εκεί καταρρεύσαμε. Μέχρι εκείνο το σημείο βγήκαμε στην κόντρα και προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ κι αυτό ήταν απόρροια και της ποιότητας του Άρη. Αυτό συμβαίνει όμως με τις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τη δική μας αδυναμία.

Για μας ο τελικός είναι με τον Πανθρακικό. Εύχομαι στον Άρη να πετύχει γιατί είναι ιστορική ομάδα και δικαιούται να είναι στην πρώτη κατηγορία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey