Με μόλις επτά παίκτες η προπόνηση!

08/01/2011 - 16:55

Η κατάσταση στην Καλλονή παραμένει περίπλοκη, λίγες ώρες πριν την έναρξη του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας να κάνει πράξη τις χθεσινές σκέψεις της περί αποχής από τη σημερινή προπόνηση. Όπως είχε αποκαλύψει από χθες το βράδυ το sportlesvos.gr, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ είχαν πάρει την απόφαση να μην προσέλθουν σήμερα στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", αναμένοντας τις διοικητικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Πράγματι, στο γήπεδο βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα μόλις επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν κάποιες ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ξενοφώντα Χαραλαμπή. Κανείς από τους υπόλοιπες παίκτες της ομάδας δεν εμφανίστηκε στο σύντομο διάστημα που διήρκεσε η προπόνηση και πλέον άπαντες περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι στο σύλλογο του Λεκανοπεδίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ποδοσφαιριστές, με την κίνησή τους να απέχουν, προσπάθησαν να βγουν από τη δύσκολη θέση του να προπονηθούν ενδεχομένως υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος αν και μέχρι σήμερα θεωρείται παρελθόν -βάσει την επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ- παραμένει στην Καλλονή, έχοντας ένθερμους υποστηρικτές στο Λεκανοπέδιο, έχοντας δηλώσει μάλιστα προχθές σε αθηναϊκό Μέσο ενημέρωσης, πως θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey