Βελτιωμένη μεν, χωρίς νίκη ξανά, δε!

11/12/2016 - 18:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2016 - 20:49

H καλή είδηση για την Καλλονή είναι ότι εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η κακή είδηση είναι όμως φυσικά το ότι το βελτιωμένο της αυτό πρόσωπο δεν της έδωσε και την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Καθώς παρά το ότι η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα προηγήθηκε στο παιχνίδι νωρίς νωρίς, μόλις στο 6΄ με τον Μπουρντοζάν, χάνοντας στη συνέχεια και ευκαιρίες για να "καθαρίσει" τη νίκη, τελικώς αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Πανθρακικό (1-1).

Η Καλλονή μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ άνοιξε το σκορ με άψογη κεφαλιά του Μπουρντοζάν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παραϊμπα. Η ομάδα της Λέσβου έχοντας φτιάξει την ψυχολογία της από πολύ νωρίς, συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό το παιχνίδι και στο 14΄με δημιουργό τον Κέρι που έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Παραϊμπα, έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 2-0. Με τον Πανθρακικό να τα έχει χαμένα στο ξεκίνημα, η Καλλονή δεν μπόρεσε να βρει τελική προσπάθεια σε άλλες δυο καλές προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησε και το πλήρωσε ακριβά μόλις στο 18΄. Όταν ο Ζυγκερίδης στην πρώτη πραγματικά καλή επίσκεψη του Πανθρακικού στα καρέ του Ταϊρη, γύρισε ιδανικά τη μπάλα στον Πλέγα και ο τελευταίος έγραψε από κοντά το 1-1.

Η Καλλονή βρήκε πάντως τα ψυχολογικά αποθέματα να ψάξει ένα ακόμη γκολ παρά την απροσδόκητη ισοφάριση και απείλησε ξανά στο 32΄ με τετ α τετ του Φράγκου, ενώ και στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λέσβου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χάνοντας μάλιστα μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να ανακτήσει το προβάδισμα, ξανά με τον Ρουμάνο επιθετικό Μπουρντοζάν, ο οποίος όμως από το ύψος του πέναλτι που βρέθηκε αμαρκάριστος, πλάσαρε χωρίς δύναμη για να νικήσει τον Γκαραβέλη.

Το παιχνίδι μετά το 80΄ όδευε προς την ισοπαλία, αλλά το τελευταίο πεντάλεπτο λίγο έμελλε να γράψει από μόνο του ολόκληρη την ιστορία της αναμέτρησης. Στο 86΄Ο Φουρκάν βρέθηκε σε ιδανική θέση για το 1-2 του Πανθρακικού, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ταϊρη. Στις καθυστερήσεις όμως, ήταν η σειρά της ΑΕΛΚ να αγγίξει τη νίκη, με το απευθείας φάουλ όμως του Λαμπράκη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη και να σημαίνει το τελικό 1-1...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου (80’ Γιώργου), Γιουκαρής, Παραΐμπα (83’ Σοφιάνης), Κέρι, Φράγκος (63’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος (70’ Φουρκάν), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης (84’ Κυριαλάνης), Κουσίδης (90+3’ Μήλιος)

Φωτογραφία | aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey