Ενεργοποίηση Γαβαλά για αρχή!

11/12/2016 - 20:16 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2016 - 20:44

Ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν και η ΑΕΛΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά πού ακριβώς μπορεί να οδηγήσει.

Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη και μόλις 2 βαθμοί ήταν ο απολογισμός του Γρεβενιώτη τεχνικού ως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, που σε συνδυασμό με τις δύο ήττες και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας, ανεβάζει συνολικά στους επτά τους επίσημους αγώνες δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα, η σεζόν ξεκίνησε πολύ αργά, αλλά κάθε ομάδα που στα μέσα Δεκέμβρη δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη, έστω και στο ιδιόμορφο φετινό ποδοσφαιρικό τοπίο της Football League, είναι αναπόφευκτα σε αγωνιστική κρίση.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι ακριβώς σκέφτεται αυτή τη στιγμή η διοίκηση των Καλλονιατών; Πλησιάζει εξάλλου η διακοπή των Χριστουγέννων, που αποτελεί πάντοτε κρίσιμη χρονικά περίοδο για τις βλέψεις κάθε ομάδας, ενώ κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΛΚ ακόμα και η προσεχής Γενική Συνέλευση των μετόχων, με όσα αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το ποδοσφαιρικό της μέλλον.

Με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών και ρόστερ που δυσκολεύεται ως τώρα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, η ΑΕΛΚ δεν αποτελεί σίγουρα κάποιο θελκτικό προορισμό για οποιονδήποτε προπονητή επιπέδου Football League, τουλάχιστον. Επιπρόσθετα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχείς και ήδη την Πέμπτη η ομάδα της Καλλονής θα κληθεί να υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την -αδιάφορη- 3η Αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας. Πιθανότερο σενάριο αυτή την ώρα είναι στον πάγκο των Καλλονιατών για αυτό το ματς να καθίσει ο Δημήτρης Γαβαλάς, που γνωρίζει εκ των έσω το σύλλογο, ως προπονητής της Κ19. Εξάλλου πολλοί από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, έχουν περάσει από τα... χέρια του στα τμήματα υποδομής.

Προσπάθειες για την ανεύρεση τεχνικού σίγουρα θα γίνουν, όμως σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι εξασφαλισμένο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Και με δεδομένο ότι τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ είναι ιδιαιτέρως σφικτά από το καλοκαίρι κι έπειτα, δύσκολα κάποιος μπορεί να ελπίζει σε μια υπέρβαση που θα ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα τόσο σε προπονητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το λόγο ωστόσο έχει ο Πρόεδρος της καλλονιάτικης ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey