Τακτική και Αναγέννηση Καρδίτσας

22/12/2016 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2016 - 12:41

Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα και αύριο στη Football League, με την 7η μέρα του προγράμματος, που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η ΑΕΛΚ ωστόσο θα υποδεχθεί την Παρασκευή την Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00), στο ματς που ρίχνει την αυλαία του διημέρου.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Δημήτρης Γαβαλάς τίνει να εξελιχθεί σε... μόνιμο προπονητή, όσο δεν ευδοκιμούν άλλες επαφές της διοίκησης. Ο ίδιος ρίχνει το βάρος στην τακτική στις τελευταίες προπονήσεις, έχοντας εντοπίσει αδυναμίες στον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα της Καλλονής. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ο Ποζατσίδης που απουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας, συμμετέχει πλέον κανονικά και έτσι άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρώτη νίκη στη φετινή χρονιά, ειδικά μετά την ισοπαλία στη Σπάρτη, που ήταν η τρίτη σε έξι αγώνες φέτος στη Football League.

O αγώνας ΑΕΛΚ-Αναγέννησης Καρδίτσας θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) και τα εισιτήρια τιμώνται προς €10 (Τμήμα 1, 2, 4, 5) και €15 (VIP). Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ευαγγέλου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Καρατζίκα και Πολυχρονιάδη του ίδιου Συνδέσμου. Τέταρτος θα είναι ο Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Φλώτσιος (Βοιωτίας).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

7η Αγωνιστική

(22/12, 15:00)
Απόλλων Σμύρνης – Πανσερραϊκός
Κισσαμικός – Αιγινιακός
Αχαρναϊκός – Αγροτικός Αστέρας
Πανελευσινιακός – Σπάρτη
Λαμία – Καλλιθέα

(22/12, 17:00)
ΟΦΗ – Παναιγιάλειος
Άρης – Χανιά

(23/12, 15:00
ΑΕΛΚ – Αναγέννηση Καρδίτσας

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Football League

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey