Μονιμοποιήθηκε ο Γαβαλάς!

29/12/2016 - 15:48

Τη σοφή λαϊκή ρήση "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" έκαναν πράξη οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ, που αποφάσισαν να... μονιμοποιήσουν τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό Δημήτρη Γαβάλα, ο οποίος αναλαμβάνει και είσημα πρώτος προπονητής του συλλόγου.

Μετρώντας δύο ισοπαλίες στον πάγκο της, στα ματς που κοουτσάρισε την ομάδα σε Σπάρτη και με Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Μυτιληνιός προπονητής αναλαμβάνει να διαδεχθεί τον Γιώργο Βαζάκα, έχοντας το δύσκολο έργο-πρόσκληση μπροστά του να οδηγήσει τους Καλλονιάτες στην παραμονή στης Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαβαλάς επιστρέφει ως πρώτος προπονητής σε πάγκο ομάδας, που συμμετέχει σε εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας εργαστεί τελευταία φορά στον Αιολικό επί Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Έκτοτε, ανέλαβε τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛΚ επί μία εξαετία, ενώ πέρυσι διετέλεσε συνεργάτης του Θαλή Θεδωρίδη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Super League.

Σημειώνεται ότι το "SL" σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου με τον Βαζάκα στις 11 Δεκέβρη, πως ήταν ειλλημένη απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο Γαβαλάς και πλέον υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση και από τη διοίκηση των Καλλονιατών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει πως προπονητής της ομάδας μας παραμένει ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς υπηρετεί την Καλλονή μας εδώ και έξι περίπου χρόνια ως υπεύθυνος και προπονητής ακαδημιών και τμημάτων υποδομής, ενώ την περσινή σεζόν (Superleague 2015-2016) διετέλεσε συνεργάτης του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη. Η προσφορά του από όλα τα πόστα κρίνεται σημαντική και απόλυτα επιτυχημένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.  

Με δηλώσεις του στο kallonifc.gr, ο προπονητής Δημήτρης Γαβαλάς αναφέρει: «Είναι σημαντική για μένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε με πολλή δουλειά η ομάδα μας να βρει το δρόμο της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey