Αποχαιρετούν Κέρη και Αρναούτογλου

30/12/2016 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2016 - 19:02

Στην ΑΕΛΚ σχεδιάζουν ανακατατάξεις στο ρόστερ, ώστε η ομάδα της Λέσβου να βγει ενισχυμένη από τις προσθαφαιρέσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις την αποφυγή του υποβιβασμoύ από τη Football League.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς, που ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, έχει συνεχείς επαφές με τον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου Προκόπη Καρτάλη, αλλά και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη, πρόθεση του οποίου είναι να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Πριν ωστόσο έρθουν οι καινούριοι, θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παλιοί. Και για δύο ποδοσφαιρισές από το υπάρχον ρόστερ, η απόφαση είναι ειλημμένη για την αποδέσμευσή τους. Ο λόγος για τον Λόρι Κέρη, που παρά τις 8 συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έχει πείσει για την αναγκαιότητα παραμονής του στο ρόστερ, αλλά και για τον Παναγιώτη Αρναούτογλου, που μετρά μόλις μία εμφάνιση και δε βρίσκεται στα πλάνα των Καλλονιατών. Νεότερες πληροφορίες θέλουν και τον Ανδρέα Ντάμπο να λύνει τη συνεργασια του με την ΑΕΛΚ.

Η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής επιθυμεί την πραγματοποίηση μεταγραφών για τη βασική 11άδα, έχοντας εντοπίσει αδυναμίες και ελλείψεις. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς, παρά την οικονομική στενότητα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Φωτογραφία | aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey