Μαθημένη στα "Χ"

04/01/2017 - 16:01 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2017 - 21:52

Μια ακόμα ισοπαλία, την πέμπτη σε οκτώ ματς, τέταρτη συνεχόμενη και τρίτη με τον Γαβαλά στον πάγκο της, απέσπασε η ΑΕΛΚ στο Αιγίνιο, φεύγοντας με το βαθμό στις αποσκευές από το 0-0 κόντρα στον Αιγινιακό. Οι Καλλονιάτες έπαιξαν για το "Χ" και τα κατάφεραν, αν και δέχθηκαν πίεση, από έναν αντίπαλο πάντως που μετρούσε στο πρωτάθλημα τέσσερις σερί ήττες. 

Ο Δημήτρης Γαβαλάς παρέταξε την ΑΕΛΚ με αρκετές αλλαγές στη βασική 11άδα, προτιμώντας τον Μανιάτη κάτω από τα δοκάρια, τους Σάββα, αποστόλου, Ζουλιώτη και Ευαγγελιδάκη στα μετόπισθεν, τον Αγριμάκη στο ντεμπούτο του στη μεσαία γραμμή μαζί με Γιώργου και Γιουκαρή, με τριάδα προωθημένων στην επίθεση τους Παραΐμπα, Φράγκο και Σοφιάνη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία εκατέρωθεν, όταν ο Γιώργου αρχικά σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ (8') και ο Φασίδης τρία λεπτά αργότερα δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, σημαδεύοντας ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μανιάτη (11'). Στη συνέχεια ο Αιγιανικός πήρε τα ηνία και είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Γιαζιτζόγλου (25') και στο 40' ο Ζγκούρι είχε τετ α τετ με τον Μανιάτη, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ να πέφτει στα πόδια του και να αποσωβεί τον κίνδυνο, σε μια φάση που τραυματίστηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον Ταΐρη.

Στην επανάληψη, ο Αιγινιακός ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του του Ζούρκου, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 51' ο Γκατσολάρι σέντραρε, αλλά ο Ζγκούρι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Η ΑΕΛΚ απείλησε με τον Φράγκο στο 54ο λεπτό, σε μια γρήγορη αντεπίθεση και σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 58' ο Αιγινιακός είχε δοκάρι, μετά από σέντρα του Ζούρκου και κεφαλιά του Ζγκούρι που προσέκρουσε στο οριζόντιο. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 61ο λεπτό ο Ταΐρης απέκρουσε δύσκολα εξαιρετική κεφαλιά του Γκατσολάρι.

Παρά το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά η μπάλα παιζόταν στο μισό γήπεδο της ΑΕΛΚ, ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Καλλονιατών, έχοντας συνεχόμενα κερδισμένα κόρνερ που δεν απέφεραν όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η ΑΕΛΚήθελε να απειλήσει σε κάποια αντεπίθεση, δεν της δόθηκε όμως η κατάλληλη ευκαιρία και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος (86' Καρακώστας), Πατράλης, Γκατολάρι, Φασίδης (81' Παπαδόπουλος), Ζγκούρι, Ραγκέλοφ (72' Μουκίδης)

ΑΕΛΚ (Δ. Γαβαλάς): Μανιάτης (40' λ. τρ. Ταΐρης), Σάββα, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (58' Λίταινας), Φράγκος (81' Ποζατζίδης), Σοφιάνης

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) Βοηθοί: Παπαλίτσας, Στεφανής (Καρδίτσας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey