Μπουρντουζάν ήταν και... πάει!

06/01/2017 - 10:57

Η ίωση, που επισήμως "ταλαιπωρούσε" τον Λουσιάν Μπουρντουζάν, μην επιτρέποντάς του να ταξιδέψει στην Πιερία για το ματς με τον Αιγινιακό, αποδείχθηκε ότι είχε... βαθλυτερα αίτια και λίγα 24ωρα αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο επιθετικό.

Μόλις 8 συμμετοχές και 1 γκολ (κόντρα στον Πανθρακικό) ήταν ο απολογισμός του 33χρονου φορ, που αφ' ενός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στην Καλλονή, αφ' ετέρου δεν... ικανοποιήθηκε από τις συνθήκες που αντιμετώπισε στη Λέσβο. Αποτέλεσμα ήταν η "σχέση" αυτή να οδηγηθεί σε διαζύγιο έπειτα από μόλις λίγους μήνες, με τον Ρουμάνο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την ΑΕΛΚ να ψάχνει (;) για έναν επιθετικό, που θα σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Εξαρχής η επιλογή του ήταν επίφοβη και... ρισκαδόρικη, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπουρντουζάν προερχόταν από το πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, έχοντας σκοράρει για τελευταία φορά τη σεζόν 2013-14 στην Ταβρίγια Σιμφεροπόλ της Ουκρανίας.  

Ένα ακόμα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι στη λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δε γίνεται καν λόγος -έστω και τυπικά όπως συνηθίζεται εξάλλου- για καλή συνέχεια στον Ρουμάνο επιθετικό, που μαρτυρά ενδεχομένως και το πώς αντιμετωπίστηκε η παρουσία του από τους διοικούντες στη Λέσβο.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουσιάν Μπουρντουζάν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey