Δύσκολα θα γίνει αγώνας στον "Ταρλά"

07/01/2017 - 13:24

Στα λευκά έχει "ντυθεί' το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης από χθες το βράδυ, με τις πρώτες εικόνες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5-6 πόντους χίονι στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο ο αγώνας της ΑΕΛΚ με τον Κισσαμικό, ωστόσο πολύ δύσκολα θα γίνει παιχνίδι, εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες. Αυτη τη στιγμή, τα μπεκ του Σταδίου έχουν παγώσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να πέσει νερό, ώστε να λιώσει το χίονι. Εάν λοιπόν δεν βρέξει με φυσικό τρόπο, η κατάσταση αναμένεται να είναι ίδια και ίσως χειρότερη αύριο. Οι άνθρωποι του Σταδίου εκφράζουν φόβους ότι το χιόνι θα παγώσει το βράδυ, κάτι που θα καταστήσει αδύνατη τη διεξαγωγή του ματς το μεσημέρι της Κυριακής. 

Η αποστολή του Κισσαμικού αναμένεται να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Μυτιλήνη το απόγευμα, με τις εκτιμήσεις του Αεροδρομίου "Οδυσσέας Ελύτης" να σημειώνουν πως μετά τις 4 το μεσημέρι και για κάποιες ώρες ο αεροδιάδρομος θα ανοίξει για να εξυπηρετηθούν οι πτήσεις, αλλά και ο κόσμος που ταλαιπωρείται από το πρωί με αλλεπάλληλες ακυρώσεις. Εν αναμονή της πτήσης του είναι και το διαιτητικό τρίο της συνάντησης, που θα πρέπει αφ' ενός να καταφέρει να φτάσει στη Μυτιλήνη, αφ' ετέρου να επιθεωρήσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να κρίνει αν υπάρχει ή όχι κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Φωτογραφία | Μιχάλης Ταμβακέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey