Κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης

13/01/2017 - 15:21 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2017 - 15:50

Η ΑΕΛΚ υποδέχεται την Κυριακή στον "Ταρλά" τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής της Football League, προσδοκώντας ότι θα καταφέρει να πάρει το πρώτο της βαθμολογικό τρίποντο φέτος.

Στην προσπάθειά της αυτή ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει αφ' ενός τις ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία στο ρόστερ της, μετά τις αποδεσμεύσεις των Ταΐρη, Μπουρντουζάν, Κέρη, Αρναούτογλου, Ντάλλα, Χιντασέλι και Ντάμπου, καθώς επίσης και το ότι απέναντί της θα βρεθεί ένας αξιόλογος και άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος, που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητος μετά από εννέα ματς, με επτά νίκες στη συγκομιδή του.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει και προϊστορία, αφού έχουν προλάβει να συναντηθούν συνολικά έξι φορές (εντός-εκτός) και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 2008-09 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα να επικρατεί και στα δύο ματς, 3-1 (εντός) και 0-1 (εκτός). Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι και στη Football League, την περίοδο 2012-13, με τον Απόλλωνα να κερδίζει μέσα στον "Ταρλά" με 0-2 και το ματς στη Ριζούπολη να λήγει ισόπαλο (0-0). Τελευταία φορά, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περίοδο 2013-14 στη Super League, με την ΑΕΛΚ να πετυχαίνει τη μοναδική μεταξύ τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας (1-3), ενώ το ματς στο ΟΑΚΑ τότε "κόλλησε" στη λευκή ισοπαλία (0-0).   

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Κακρίδης (Κορινθίας), με βοηθούς τους Πυργάκη και Σπυρόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Φωτογραφία | aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey