Όπου τη βρίσκουν οι "πρώην", την εκτελούν...

15/01/2017 - 18:21 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2017 - 18:26

Λαβωμένη από τα οικονομικά προβλήματα η ΑΕΛΚ, με παίκτες φευγάτους, δίχως μεταγραφές, υπέστη μία ακόμα ήττα στη Football League, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-4!

Το στοιχείο ωστόσο που ξεχωρίζει στη φετινή πορεία προς τα... κάτω των Καλλονιατών, είναι πως τους "πληγώνουν", σκοράροντας εναντίον της, παλιοί παίκτες της ομάδας, που πέρασαν παλαιότερα από το σύλλογο. Την ιστορία αυτή άρχισε να γράφει από πέρυσι ο Εμάνουελ Περόνε, σφραγίζοντας τη νίκη του Ηρακλή στην πρεμιέρα μέσα στον "Ταρλά" (0-1).

Φέτος πάλι, πρώτος "πρώην" που σκόραρε εις βάρος της ΑΕΛΚ ήταν ο Μάρκο Μπλάζιτς, στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" (2-2), ανοίγοντας το σκορ. Ακολούθησε ο Κενάν Μπαργκάν, που έκανε... όργια στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στην παλιά του ομάδα, πετυχαίνοντας το τέταρτο από τα πέντε γκολ του Άρη στην ευρεία νίκη της 4ης Αγωνιστικής, ενώ σήμερα το χορό των γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης άνοιξε ο Αντώνης Πετρόπουλος, σημειώνοντας το πρώτο στο τελικό 1-4.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έβγαλε το... άχτι του απέναντι στην ΑΕΛΚ, αφού όπως σημείωναν σε διάφορα πηγαδάκια από χθες άνθρωποι της ομάδας, θεωρούσαν ότι η ομάδα της Καλλονής συμμετείχε με τον τρόπο της, στον υποβιβασμό του Απόλλωνα την περίοδο 2013-14 από τη Super League, σε εκείνο το αλησμόνητο ματς στα Χανιά και την ήττα με 7-0 από τον Πλατανιά, που χάριζε προβάδισμα στους Κρητικούς στη διαφορά των τερμάτων, σε τυχόν ισοβαθμία -τότε- των δύο ομάδων. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey