Διαφορά ποιότητας

15/01/2017 - 17:26

Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής στον Ταρλά και ο Απόλλωνας δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένας παλιός γνώριμος της Καλλονής, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ήταν εκείνος που σήμανε τη νίκη για τον Απόλλωνα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 12΄, με τον Απόλλωνα να φτάνει σε άλλα τρία τέρματα και την Καλλονή απλά να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 86΄ με πέναλτι του Φράγκου.

Ο Απόλλωνας λοιπόν μετά από δέκα αγωνιστικές παρέμεινε πρώτος, καταφέρνοντας συνάμα να αλώσει τη Λέσβο, δεδομένου ότι η προϊστορία δεν ήταν υπέρ του.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, έδειξε με το καλημέρα ότι θα είχε σκοπό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε στην πρώτη κιόλας καλή του στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Πετρόπουλο (12΄).

Η ΑΕΛΚ προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά ο Αλμπάνης «πάγωσε» ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους, γράφοντας το 0-2 στο 31΄ και σε ένα διάστημα που η ομάδα του Γαβαλά έδειχνε πως σε κάθε περίπτωση θα πάλευε να φέρει στα ίσια το ματς. Παρ΄ όλα αυτά η Καλλονή θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 39΄ αλλά ο Φράγκου δεν μπόρεσε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ομάδας του να νικήσει (39΄) τον Γεωργακόπουλο.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας παρέμεινε κυρίαρχος και μέσα σε ένα τρίλεπτο μετέτρεψε το 0-2 σε 0-4. Με τους Σιατραβάνη αρχικά και Αλμπάνη στη συνέχεια να δίνουν με τα γκολ τους διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Μάντζιου. Η Καλλονή γλίτωσε και από πέμπτο γκολ λίγο αργότερα, σε προσπάθεια του Περογαμβράκη που σταμάτησε στο δοκάρι. Το γκολ της τιμής όπως αναφέραμε ήρθε στο 86΄ με εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο στη Β΄ Εθνική του Γιώργου Αγριμάκη, που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρυσι, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πήρε και την ευκαιρία να παίξει με την πρώτη ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Καραγεώργης (60΄ Λαμπράκης), Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής (70΄ Παραϊμπα), Λίταινας, Σοφιάνης (60΄ Αγριμάκης), Φράγκος

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσσος (83΄ Ρομάνο), Κρητικός, Τζάνης (40΄ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Βαλειράνος, Κονέ, Πετρόπουλος (57΄ Περογαμβράκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey