Να "σπάσει το ρόδι" στην Ελευσίνα

17/01/2017 - 16:17

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της Football League, με την ΑΕΛΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του Πανελευσινιακού στο ντέρμπι των ουραγών της κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Θανάση Ρεπετσά, ο οποίος επιστρέφει μετά από την έκτιση της ποινής μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Στη Μυτιλήνη έμεινε ωστόσο ο τραυματίας Στέλιος Ποζατζίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο, καθώς και ο Βραζιλιάνος Παραΐμπα, που μετράει… ώρες στο σύλλογο, αποτελώντας τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα περάσει την πόρτα της αποχώρησης.

Ο αγώνας των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 13:30, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Καλλονής, κατά την επιστροφή της στη Λέσβο. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Αχαΐας), με βοηθούς τους Σιδέρη και Κακαφώνη του ίδιου Συνδέσμου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αντιπαριώτης από την Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΛΚ, που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από παίκτες, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ20 του συλλόγου: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Καραγεώργης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Γιώργου, Λίταινας, Γιουκαρής, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Φράγκος, Σοφιάνης, Τριανταφύλλου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey