Την έριξε στον πάτο!

18/01/2017 - 15:23 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2017 - 15:30

Ο Δημήτρης Γαβαλάς, χωρίς να έχει ιδιαίτερες εναλλακτικές, παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα που περισσότερο θύμιζε την περσινή Κ20, παρά ένα σύνολο που παραπέμπει σε σύλλογο που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Super League. Με τον Μανιάτη κάτω από τα δοκάρια, τους έμπειρους Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Αποστόλου, Σάββα στα μετόπισθεν, πλαισιωμένους και από τον Ευαγγελιδάκη, τους Αγριμάκη, Γιουκαρή στα χαφ και τριάδα μεσοεπιθετικά τους Λίταινα, Λαμπράκη και Φράγκο.

Η ΑΕΛΚ δέχθηκε γκολ από τα... αποδυτήρια, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του Πανελευσινιακού, όταν στο 2' ο Αγγελούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη με τεχνικό, ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 5' είχαν νέα καλή στιγμή με τον Κασνέτση να σουτάρει άουτ. Η ομάδα της Καλλονής απάντησε με μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη (8'), που δεν ανησύχησε πάντως ιδιαίτερα τον Μακρυωνίτη, ενώ στο 12' ο Λαμπράκης και πάλι με νέο φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ο Πανελευσινιακός έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, στο 14ο λεπτό, μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή των Καλλονιατών, με τον Νίασον να γίνεται αποδέκτης της μπάλας σουτάροντας ψηλά, πάνω από το δοκάρι του Μανιάτη.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και στο 24' η ΑΕΛΚ απείλησε εκ νέου σε γύρισμα του Λαμπράκη στο ύψος του πέναλτι, όπου καραδοκούσε ο Φράγκος, το σουτ του οποίου μπλόκαρε σταθερά ο Μακρυωνίτης. Στο 27' η ομάδα της Καλλονής ζήτησε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Ζέλιου πάνω στον Αγριμάκη, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΛΚ, σε μία δύσκολη φάση. Ακολούθησε νέα ευκαιρία της ομάδας του Γαβαλά, σε σέντρα του Λαμπράκη και κεφαλιά του Αποστόλου (31'), που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού σε κόρνερ. Στο 33' οι γηπεδούχοι απάντησαν μετά από σέντρα του Νίασον και γυριστό σουτ του Κασνέτση, με την μπάλα όμως να περνάει εκτός εστίας.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, στο 55ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Λαμπράκη και κάποιες κόντρες μέσα στη μικρή περιοχή, οι αμυντικοί της Ελευσίνας δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Ευαγγελιδάκης από πολύ κοντά προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η ΑΕΛΚ είχε την ευκαιρία να πετύχει την ολική ανατροπή, κερδίζοντας πέναλτι στο 61' σε ανατροπή του Φράγκου από τον Κωνσταντινίδη. Ο ίδιος το εκτέλεσε αλλά ο Μακρυωνίτης απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1. Παρά την απογοήτευση, η ΑΕΛΚ απείλησε ξανά σε μια κάθετη του Λαμπράκη προς τον Ζουλιώτη, αλλά το διαγώνιο σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πανελευσινιακού. Και αφού δεν έγινε το 1-2, οι γηπεδούχοι τιμώρησαν την ΑΕΛΚ στο 71ο λεπτό , μετά από φάουλ του Σταματάκη και καρφωτή κεφαλιά του Πρίντεμπς για το 2-1. Αμέσως μετά, η ομάδα της Ελευσίνα ςάγγιξε και το τρίτο γκολ, αλλά από το γύρισμα του Πρίντεμπς στο δεύτερο δοκάρι, ο Σταματάκης σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 76' μετά από μια λάθος πάσα του τερματοφύλακα Μανιάτη προς τον Σάββα, με τον Σταματάκη αυτή τη φορά να πλασάρει εύστοχα για το 3-1.  

Με την ήττα τους αυτή οι Καλλονιάτες έμειναν πλέον ουραγοί της βαθμολογίας στη Football League και τα πράγματα πλέον δυσκολεύουν επικίνδυνα. Η ομάδα βρίσκεται σε ολική αποσύνθεση, με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, χωρίς την παραμικρή μεταγραφική ενίσχυση από τη διοίκησή της, αγνοώντας τη νίκη σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και δίχως ελπίδα για κάτι δραστικό, που θα μπορέσει να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας) Βοηθοί: Σιδέρης, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακυρωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Ζέλιος (58' Κωνσταντινίδης), Κασνέτσης, Νίασον, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (68' Δημόπουλος)

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Αγριμάκης, Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Φράγκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey