Γαβαλάς: "Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση..."

19/01/2017 - 12:49

Για "μαγική εικόνα" έκαναν λόγο οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ουραγό Πανελευσινιακό και την ήττα με σκορ 3-1, που έφερε την ομάδα της Καλλονής πια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Football League.

O προπονητής των Καλλονιατών Δημήτρης Γαβαλάς χαρακτήρισε ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΛΚ, αυτή κόντρα στην ομάδα της Ελευσίνας, παρά τη βαριά ήττα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θανάσης Ρεπετσάς, που... ξεφυσούσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Γαβαλά: «Για εμάς, το σημερινό αποτέλεσμα είναι κακό. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, χάσαμε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά, ο αντίπαλος ήταν αυτός που τα πέτυχε και ηττηθήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα όποια λάθη κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλύτερα».

Ο Θανάσης Ρεπετσάς τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ευτύχησε στις λίγες ευκαιρίες που έκανε να βάλει τα γκολ και να κερδίσει. Εμείς χάσαμε το πέναλτι και σε μία φάση που δεν μύριζε, δεχθήκαμε το 2-1 και χάσαμε. Δεν το βάζουμε κάτω, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θέλουμε μέχρι το τέλος να παλέψουμε και θα χαμογελάσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey