"Πόρτα" Μπλάνκο, την... έκανε και ο Στεφάνοβιτς!

25/01/2017 - 14:11 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2017 - 14:27

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες το περιβάλλον της ΑΕΛΚ να διέρρεε προφορική συμφωνία με τον Μάρτιν Μπλάνκο, κάτι που τελικά διαψεύδεται από τον Αργεντίνο επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπλάνκο -που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα πέρυσι για τον Πανελευσινιακό- αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση των Καλλονιατών, αφού πρώτα ενημερώθηκε για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Οι συνεχείς αποχωρήσεις παικτών που ήρθαν μόλις πριν λίγους μήνες στη Λέσβο, λειτούργησαν ανασταλτικά, με αποτέλεσμα ο Μπλάνκο να μην μπει ποτέ στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Πρόβλημα όμως (συνεχίζει να) υπάρχει και με τον Στέφαν Στεφάνοβιτς, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, αλλά λόγω μιας αδράνειας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στον Α' Γύρο. Τελικά, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΑΕΛΚ ότι θα βρεθεί λύση, ο έμπειρος μέσος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε φιλικά προετοιμασίας! 

Στην ΑΕΛΚ -και δια στόματος Γαβαλά- κάνουν λόγο για επικείμενο ντεμαράζ μεταγραφών, ώστε να αναπληρωθούν τα κενά και η ομάδα να παλέψει με αξιώσεις για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όμως, αξίζει να σημειωθεί, ότι για να μπορέσει η ομάδα της Καλλονής να υλοποιήσει τις όποιες μεταγραφικές της σκέψεις, οφείλει πρώτα να δώσει λύσεις στο θέμα της εξασφάλισης ασφαλιστικής ενημερότητας, ρυθμίζοντας τις οφειλές της στο ΙΚΑ, καταθέτοντας ταυτόχρονα και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Επιπρόσθετα όμως, πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» και με ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της στο παρελθόν, αλλά έχουν κινηθεί μέσω προσφυγής για να κατοχυρώσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην τσέχικη Σλόβαν Λίμπερετς, διεκδικώντας πάνω από 50.000€ από την καλλονιάτικη ΠΑΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey