Στεφάνοβιτς ο 11ος!

26/01/2017 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2017 - 13:32

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της το διαζύγιο με τον Στέφαν Στεφάνοβιτς, ο οποίος έτσι έγινε ο 11ος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες από το υπάρχον ρόστερ, ελάχιστους μόνο μήνες μετά την έλευσή του στην ομάδα.

Βέβαια, ο 26χρονος Σέρβος μέσος δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο ματς με τη φανέλα των Καλλονιατών, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ είχε ολιγωρήσει χαρακτηριστικά το καλοκαίρι, χάνοντας τις προθεσμίες για την έκδοση του δελτίου του. Από τότε και μετά από κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις του παίκτη στα φιλικά προετοιμασίας, οι διοικούντες άφηναν να εννοηθεί ότι ο Στεφάνοβιτς θα παραμείνει στο ρόστερ και θα ενισχύσει το σύλλογο μετά το Γενάρη. Τελικά, αυτό δε θα συμβεί ποτέ, αφού ο ποδοσφαιριστής έλυσε και επίσημα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Καλλονής, απορρίπτοντας κάθε ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Λέσβο.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Καλλονή ενημερώνει πως ο ποδοσφαιριστής Στέφαν Στεφάνοβιτς δεν θα παραμείνει στην ομάδα μας καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει."

Η κατάσταση στην ομάδα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, με τις αποχωρήσεις να πληθαίνουν και τις μεταγραφές να... αγνοούνται. Μπορεί ο Δημήτρης Γαβαλάς να δήλωσε στη διάρκεια; της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τα Τρίκαλα, μόλις την περασμένη Κυριακή, ότι "ο Γολογθάς σύντομα θα τελειώσει", αλλά όλα δείχνουν ότι η ΑΕΛΚ θα κληθεί να αγωνιστεί αποδεκατισμένη και κόντρα στα Χανιά, ενώ είναι άγνωστο αν θα καταφέρει τελικά να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει τελικά και κάποιες προσθήκες στο ρόστερ της. Και όλα αυτά, ενώ έχουν αρχίσει να... πέφτουν αφαιρέσεις βαθμών στη Football League, με τον Πανθρακικό να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και τις προσφυγές σε πολλές ομάδες να κρέμονται σαν λαιμητόμος από πάνω τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey