Δεν υπάρχει σωτηρία!

29/01/2017 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2017 - 18:53

Για ακόμη μια αγωνιστική, η AΕΛΚ όχι μόνο αγνόησε τη νίκη, αλλά γνώρισε άλλη μια βαρύτατη ήττα, αυτή τη φορά από τα Χανιά με σκορ 4-0, το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι Καλλονιάτες παρέμειναν στην τελευταία θέση, με το έργο της παραμονής να μοιάζει εξαιρετικά απίθανο βάσει και της εικόνας που παρουσιάζει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό, κάτι που οι Χανιώτες το εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Σταμάτη, μετά από απόκρουση του Παπάζογλου, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας και σκόραρε σε κενή εστία. Και πριν καλά-καλά η ΑΕΛΚ καταφέρει να ορθοποδήσει, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Βαρούχα, μετά από αντεπίθεση. Ο Παπάζογλου, σε πρώτο χρόνο, απέκρουσε αλλά ο Βαρούχας πήρε και πάλι το ριμπάουντ, σκοράροντας το 2-0 στο 22ο λεπτό.

Μετά και από αυτό το τέρμα η ΑΕΛΚ κατέρρευσε με αποτέλεσμα να δεχθεί πριν το ημίχρονο ακόμη δύο γκολ Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 42' με δράστη τον Φουρλάνο σημείωσαν το 3-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αποστολόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον Παπάζογλου, γράφοντας το 4-0.

Με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν από το πρώτο ημίχρονο την έκβαση του αγώνα, το δεύτερο μέρος ήταν μια τυπική διαδικασία, με μόνη καλή στιγμή το δοκάρι του Σοφιάνη στο 59' για τους Καλλονιάτες. Άπαντες περίμεναν την λήξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Το 4-0 έμεινε ως το τέλος, κρατώντας την Καλλονή στην τελευταία θέση χωρίς νίκη!

ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (Ρούνει), Σταμάτης (Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης.

ΑΕΛΚ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης (46' Αγριμάκης), Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας (36' Γιώργου), Λαμπράκης, Σοφιανής, Φράγκος (70' Τριανταφύλλου)

Επιμέλεια | Βαγγέλης Γεωργατσέλλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey